STB SA vinde pe bursă 162 de tramvaie și troleibuze precum și alte vehicule în vederea casării

STB SA vinde pe bursă 162 de tramvaie și troleibuze precum și alte vehicule în vederea casării

STB SA derulează în zilele de 26 și 31 octombrie 2022, două proceduri de „licitatie deschisa cu strigare olandeza, la sediul Bursei Romane de Marfuri” in vederea vanzarii ca intreg a 162 de mijloace fixe-mijloace de transport, impartite in 45 de loturi. Ofertele, documentele de inscriere si participare la procedura de licitatie solicitate in documentatia procedurii se vor depune pana pe 26/31.10.2022, ora 09.00, la sediul Bursei Romane de Marfuri, la reprezentul BRM – Irina Plachide.

Este vorba de tramvaie, troleibuze și alte utilitare ale RATB/STB, care sunt retrase din circulație de mai mulți ani, ocupând spațiu în depouri și unități ale operatorului de transport. Odată cu eliberearea depourilor, se vor putea gara și exploata în condiții optime și noile tramvaie Astra Imperio, depourile Alexandria și Militari, cele mai moderne ale STB SA, fiind ocupate cu mai multe zeci de tramvaie Tatra și V3A, care așteaptă casarea.

3.891 Vizualizări

1 thought on “STB SA vinde pe bursă 162 de tramvaie și troleibuze precum și alte vehicule în vederea casării

  1. În sfârșit! Se face curățenie în depouri! Sper ca banii din vânzarea acestor mijloace de transport să fie folosiți pentru reparații și revopsiri ale tramvaielor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *