STB SA caută oferte pentru modernizarea cu motor asincron a 100 boghiuri motoare V3A și 40 Tatra T4R

STB SA caută oferte pentru modernizarea cu motor asincron a 100 boghiuri motoare V3A și 50 Tatra T4R

STB SA a lansat pe SEAP două consultări a pieței pentru oferte de preț în vederea modernizării boghiurilor motoare și purtătoare a 50 de tramvaie V3A incluse în proiectul de modernizare finanțat de primărie, dar și a 40 de boghiuri de tramvai Tatra T4R. Boghiurile motoare de V3A și Tatra T4R vor beneficia de reparație totală generală, cu înlocuirea tuturor elementelor consumabile cu elemente noi și înlocuirea motoarelor vechi cu motoare asincron. Boghiurile purtătoare V3A vor beneficia de asemenea de reperație generală cu înlocuirea toturor elementelor consumabile.

Este vorba de 100 boghiuri motoare de V3A, 100 boghiuri purtătoare de V3A și 40 de boghiuri motoare de Tatra, totalizând un lot de 50 tramvaie V3A și 20 tramvaie Tatra ce vor fi modernizate. Consultarea pieței de va încheia în 10 mai, urmând ca ulterior să fie decise următoarele etape ale procedurii. Boghiurile vor avea o garanție de 24 de luni sau 120.000 km rulați.

Foto: mobilitate.eu

1.173 Vizualizări

1 thought on “STB SA caută oferte pentru modernizarea cu motor asincron a 100 boghiuri motoare V3A și 40 Tatra T4R

  1. Deci nu se renunță la tocat bani pe modernizări nesustenabile. Adică făcut niște prototipuri nefuncționale, recte tatrele. Au fost bune, dar vorba aia englezească, „when they got to go, let them go”. Sau pe principiul că pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești. Mi-au plăcut mult tatrele, dar din păcate și-au făcut datoria din plin și nu prea mai merge cu modernizarea lor. De banii ăia, pentru linii mici ca 3, 44, 47, 35, iau 22 vagoane scurte de 20 m și gata discuția. 6 pe fiecare linie din asta și gata. 2 pe linia 3 (după modernizare) restul de două rezervă la depou .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *