Bucuresti

(UP 11.12) STB a demarat montajul gardurilor liniilor de tramvai 1 si 10 intre Piata Iancului si Dristor

11.12.2018 – Dupa o pauza de aproape doua saptamani din cauza temperaturilor negative noaptea, montajul a continuat pana aproape de Pasaj Muncii.27.11.2018 – Montajul a continuat pe 30% din distanta Iancului – Vatra Luminoasa.

Dupa finalizarea tronsonului Dristor – Vitan – Pasaj Mihai Bravu, STB a demarat montajul gardurilor liniilor de tramvai 1 si 10 pe tronsonul Piata Iancului – Dristor, etapa ce va dura aproximativ 10 zile.

Foto: Andrei Marian

627 Vizualizări

4 comments

  1. Cred că am mai adus la tine în discuție și anume următorul aspect și anume ducerea lui 34 pe vitan-sincai după montarea gardurilor și calibrarea timpilor de pe linia 1? Asta prin primăvara s-ar produce pentru a veni in sprijinul lui 19 că ar fi crescut cererea pe Timpuri Noi-Șincai și pentru a asigura o legătură directă pe relația Obor-Sincai? Simple supozitii sau ceva adevar??? Am primit informația asta…

    1. Nu cred momentan, pentru ca 34 ajuta destul de bine 1 si 10 pe tronsonul comun, poate când se termina de pus gardurile si se trece pe grafic mai rapid, gen 41, pe liniile alea. Altfel sigur nu.

  2. O treaba buna ar fi după ce se termina treaba asta cu gardurile și asigura intervalele decente,ca liniile 1(10),21,25,32,34 pe vitan-sincai și de ce nu și o linie din sud est-centru și anume 19 sau 27,acestea sa circule și pe timpul nopții. Treaba cu mentenanță după părerea mea este un fum in ochi că s-ar putea face într-un weekend o data data pe luna că rar mi-a fost dat să văd cârpeli pe timp de noapte ca linii de pe Dudești/Sincai\Basarabia.

  3. De urgență trebuie montate garduri si pe Șoseaua Giurgiului.Si chiar si pe Calea Șerban Vodă imediat cum urci dealul de la Tineretului începând cu zona Adesgo-Cutitul de Argint pana iesi in Eroii Revolutiei stau mașinile la greu pe linia de tramvai. Pe dealul de la Tineretului pana una alta din ce mi-a zis cineva vor sa puna garduri între linia de tramvai pentru a nu mai întoarce pe linia de tramvai,se fac blocaje acolo.
    https://i.imgur.com/cm7N2hv.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *