STB SA reconstruiește canalele de revizii din depourile de tramvaie Colentina și Titan
Bucuresti

STB SA reconstruiește canalele de revizii din depourile de tramvaie Colentina și Titan

STB SA a atribuit un contract în valoare de 2,6 milioane lei, firmei Mari Vila, pentru lucrări de reconstrucție a canalelor C.I.Z. din depourile Colentina și Titan. Ambele depouri se află într-un proiect de modernizare, dar lucrările de modernizare totală vor fi lansate după anul 2022, iar primul depou inclus intr-un amplu proiect cu fonduri europene va fi cel mixt, de tramvaie și troleibuze, Bucureștii Noi, depourile Colentina și Titan necesitând lucrări doar unde este necesar pentru continuarea normală a activității.

Astfel, pentru depoul Colentina, canalele liniilor C1, C2, și C3 ale halei C.I.Z. nu mai pot fi exploatate în siguranță din cauza deteriorării elementelor căii de rulare și a prinderii acesteia, uzurilor profilului și canalului șinei și mai ales a tasării neuniforme a infrastructurii și suprastructurii liniei. În proiectul de modernizare sunt incluși 201 metri de linie, din care 180 metri sunt linia canalelor, în timp ce 21 de metri reprezintă zona de acces în hală.
STB SA reconstruiește canalele de revizii din depourile de tramvaie Colentina și Titan

De asemenea, pentru depoul Titan, canalele liniilor C1, C2, și C3 ale halei C.I.Z. , la fel ca pentru depoul Colentina, nu mai pot fi exploatate în siguranță din cauza deteriorării elementelor căii de rulare și a prinderii acesteia, uzurilor profilului și canalului șinei și mai ales a tasării neuniforme a infrastructurii și suprastructurii liniei. În total se vor moderniza 135 metri de linie, din care 114 reprezintă canelele de lucru și 21 zona de intrare și ieșire din hală.
STB SA reconstruiește canalele de revizii din depourile de tramvaie Colentina și TitanFoto: mobilitate.eu

279 Vizualizări

4 comments

  1. Legat de discuția despre Pallady via deschiderea magazinului Ikea,din ce stiu,aceștia ar fi cerut suplimentarea tramvaielor din zona.Tot despre Ikea stiu ca ar fi cerut la un moment dat suplimentarea lui 19 pt zona Timpuri Noi,acolo unde inca construiesc si deja au deschise doua cladiri de birouri pe fosta fabrica Timpuri Noi.

  2. Daca e adevarat din ce am auzit suplimentarea ar fi in medie de 2-3 ture pt tramvaiele din zona ikea pallady. Din ce am citit cei de la ikea se așteaptă la peste 50.000 de vizitatori pana la sfarsitul anului.

  3. Marian,citind la subiectul despre asociația de transport (ADTPBI),răsfoind pe acolo despre trasee,parc de zi,de vacanta si asa mai departe,am văzut că pe Dudești ar rămâne doar linia 23 și 27 apare la Vitan alături de 19…Greseala de redactare? Sa vedem ceva in acest din toamna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *