Stadler și HVLE prezintă oficial locomotivele EURODUAL la InnoTrans 2018

Stadler și HVLE prezintă oficial locomotivele EURODUAL la InnoTrans 2018

Stadler prezintă împreună cu Havelländische Eisenbahn (HVLE) noua generație de locomotive EURODUAL cu șase osii bi-mode. HVLE a comandat 10 locomotive în 2017 pentru a fi utilizate în transportul de mărfuri în Germania.

Locomotiva EURODUAL a lui Stadler maximizează eficiența energetică, performanța și fiabilitatea și, prin urmare, rentabilitatea operatorilor feroviari. Locomotiva puternică, în ambele moduri de tracțiune, este capabilă să circule cu viteză mare prin coridoarele europene cu trafic mixt. Sistemul său de ultimă oră de control al aderenței și efortul său de tracțiune impresionant de până la 500kN asigură cea mai mare capacitate de tractare pe piața europeană. EURODUAL minimizează, de asemenea, impactul asupra mediului în timpul fazei de producție, cu o rată de reciclare de 97,71% și, de asemenea, pe durata de viață utilă, a zgomotului și emisiilor de gaze de eșapament. Motorul CAT C175-16, respectă cele mai recente normative europene Etapa IIIB și Etapa V.
Una dintre rutele în care HVLE va utiliza sistemul EURODUAL este pe ruta Blankenburg-Rübeland, cea mai abruptă linie de transport public de marfă din Europa cu o pantă de peste 63 ‰, pentru a transporta trenuri de 1.650 de tone în coborâre cu două locomotive.

Operatorul de transport feroviar german Havelländische Eisenbahn (HVLE) este clientul de lansare a noii generatii de locomotive bi-mode cu sase osii dezvoltate de Stadler pentru piata europeana. Contractul de furnizare a 10 locomotive și întreținerea corespunzătoare a serviciilor a fost semnat anul trecut, iar livrările vor începe în 2020. Primele două locomotive au început testele de omologare din Germania cu câteva săptămâni în urmă. Locomotivele puternice, evaluate la 7000 kW în regim electric și 2,800 kW în regim diesel, vor fi utilizate în transportul de marfă în rețeaua germană, la viteze de până la 120 km / h, combinând funcționarea electrică și diesel de 25 kV moduri. HVLE este unul dintre cei mai importanți operatori de transport feroviar de marfă din Germania.Foto&info: Stadler

1.659 Vizualizări

2 thoughts on “Stadler și HVLE prezintă oficial locomotivele EURODUAL la InnoTrans 2018

    1. Teoretic au voie oriunde, doar ca trebuie re-autorizate in functie de configuratie si noile reguli ale autoritatilor fiecarei tari. Doar prin RO au ramas instructii si reguli de pe vremea aburoaselor :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *