Solaris livrează 38 de autobuze articulate în Cracovia

Solaris livrează 38 de autobuze articulate în Cracovia

Solaris anunță livrarea autobuzelor articulate noi către Cracovia. Fiecare dintre cele 38 de autobuze noi este echipat cu un motor care îndeplinește cele mai înalte standarde europene de mediu Euro 6. Specificația vehiculelor include un sistem de climatizare, ticketing cu posibilitatea de plată cu monede și card de debit, CCTV și un sistem modern de informare a pasagerilor. În interiorul vehiculelor se vor găsi porturi USB pentru încărcarea de smartphone-uri. Fiecare autobuz este de asemenea echipat cu o platformă specială care va facilita intrarea și ieșirea pentru persoanele cu handicap.

Furnizarea a 38 de autobuze articulate noi se realizează sub formă de leasing financiar. Un consorțiu de companii Solaris Bus & Coach SA și Millenium Leasing Sp. a estimat valoarea livrării noilor autobuze la peste 75 milioane PLN brut.

Solaris colaborează cu MPK Cracovia încă din 1997. În acest timp, producătorul a livrat 462 de autobuze în capitala Voievodatului Polonez, inclusiv 26 de autobuze cu emisii zero cu acționare electrică. În luna ianuarie a acestui an, Solaris, într-un consorțiu cu Stadler Polska, a semnat un acord-cadru cu MPK Cracovia pentru furnizarea a 50 de tramvaie cu podea joasă.Foto&info: Solaris

1.620 Vizualizări

1 thought on “Solaris livrează 38 de autobuze articulate în Cracovia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *