Slovenia – De luna asta circulă primele 10 trenuri electrice etajate Stadler Kiss

Slovenia – De luna asta circulă primele 10 trenuri electrice etajate Stadler Kiss

Începând de vineri, 14 ianuarie, trenurile etajate Stadler Kiss au început să deservească publicul pe șinele slovene. Aceste trenuri circulă pe toate liniile electrificate, dar cele mai multe dintre ele circulă pe liniile Ljubljana-Dobova și Ljubljana-Jesenice. Pe lângă un confort sporit, spațiu și funcționalitate, noile rame aduc și experiența priveliștei prin ferestrele panoramice de la nivelul etajat, ceea ce este cu siguranță o experiență specială.

La fel ca noile trenuri simple, noile trenuri electrice cu două etaje Stadler Kiss oferă pasagerilor mai mult confort și funcționalitate. Aceste trenuri au accelerație mai rapidă și viteze mai mari de până la 160 de kilometri pe oră. Acestea sunt trenuri moderne și spațioase care facilitează accesul chiar și pentru persoanele cu mobilitate redusă, toate trenurile având o scară și o rampă mobilă suplimentară pentru scaune cu rotile. Există un sistem modern de informare a pasagerilor, care este, de asemenea, adaptat pentru pasagerii cu deficiențe de vedere și cu deficiențe de auz.

Scaunele sunt echipate cu prize pentru încărcarea dispozitivelor electronice, semnal Wi-Fi gratuit și alte facilități smart. Acest model de tren oferă, de asemenea, mai mult spațiu pentru biciclete, ferestre panoramice mari, toalete spațioase adaptate persoanelor cu deficiențe de mobilitate, locuri cu mese și locuri pentru copii. Aspectul de mediu este, de asemenea, important, deoarece aceste trenuri economisesc, de asemenea, energie.

Anul acesta vor fi în total 52 de trenuri noi de călători pe șinele din Slovenia. Dintre acestea, vor exista 21 de trenuri electrice Flirt simple, 10 trenuri electrice Kiss etajate și 21 de trenuri diesel Flirt simple. Trenurile noi reprezintă o contribuție importantă la calitatea serviciilor de transport de călători ale căilor ferate slovene și, în același timp, la transportul public din Slovenia.

Foto&info: Căile Ferate Slovene287 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *