Skoda va moderniza 80 de tramvaie M31 pentru operatorul Västtrafik din Suedia

Skoda va moderniza 80 de tramvaie M31 pentru operatorul Västtrafik din Suedia

Skoda Transportațion anunță că a semnat un contract cu operatorul Västtrafik pentru reparația capitală a a 80 de tramvaie Göteborg tip M31. Toate lucrările se vor desfășura în uzina Skoda Transportation din Ostrava, urmând a fi încheiate până în 2027. Valoarea contractului este de 1,95 miliarde de coroane cehe. Reparațiile vor include un nou sistem de uși sau o unitate de aer condiționat pentru cabina vatmanului.
„Succesul din Suedia confirmă capacitatea noastră de a reuși pe cele mai exigente piețe, cărora le aparține cu siguranță Scandinavia”, adaugă Miroslav Mareš de la Škoda Transportation.

Foto&info: Skoda Transportation

Începând cu 3 mai 2022, Mobilitate.eu a lansat Platforma de comunicare Mobilitate.eu, unde puteti vedea noutati in timp real despre proiectele de infrastructura si mobilitate din România și din afară și vă puteți inscrie pentru a discuta pe baza acestora și puteti contribui cu informatii despre orice tema de interes din domeniul mobilitatii. Inscrierea si calitatea de membru sunt gratuite si nelimitate, singura conditie fiind respectarea unui regulament simplu si usor de parcurs.890 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *