Siemens a finalizat prototipul noilor trenuri inovative BR 484 pentru S-Bahn Berlin

Siemens a finalizat prototipul noilor trenuri inovative pentru S-Bahn Berlin

În urma asamblării, prima jumătate a noului tren BR 484 arată deja inovația și designul noii generații de trenuri. Trenul prototip BR 484 va fi transferat în uzinele Stadler în Velten în următoarele câteva zile, unde procesul de punere în funcțiune îl va aduce la viață. Această etapă include toate activitățile tehnice necesare pentru punerea în funcțiune a vehiculului feroviar asamblat, omologare și testare preliminară înainte de lansarea producției de serie.

Siemens livrează componentele cheie, cum ar fi convertizoarele de putere, convertizoarele auxiliare, sistemul de comandă a trenului, sistemul de informare a pasagerilor, boghiurile și sistemul de frânare. Stadler responsabil pentru componentele mecanice, inclusiv caroseria, accesorii interioare (pereți, pardoseli și plafoane), scaune, uși și sistemul de aer condiționat. Livrarea seriei principale de producție va fi finalizată până în 2023.

S-Bahn Berlin investește aproximativ 900 de milioane de euro în noile trenuri BR 484 și modificările necesare ale depoului din Grünau. Operatorul de transport a comandat 106 de trenuri cu un total de 382 de vagoane de la consorțiul Stadler Pankow GmbH și Siemens AG. Vor fi 85 de trenuri cu patru vagoane și alte 21 de trenuri cu două vagoane, care vor funcționa pe subrețeaua Inel / Sud-Est a rețelei.Foto&info: Siemens

757 Vizualizări

3 thoughts on “Siemens a finalizat prototipul noilor trenuri inovative BR 484 pentru S-Bahn Berlin

  1. Deci sa inteleg ca in viitorul apropiat nu o sa mai vedem trenuri BR480/BR485 in flota S-Bahn Berlin, nu?

      1. Ei doreau sa schimbe intreaga flota cand au dat aceea comanda imensa de trenuri AEG/DWA (ulteror ADtranz/DWA, Bombardier) BR481, dar cand aceste trenuri au provocat celebra criza din S-Bahn Berlin (2009-2011) au fost nevoiti sa reactiveze trenurile BR480 si BR485.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *