Siemens Mobility va realiza aplicația de transport multimodală a Andorrei

Siemens Mobility va realiza aplicația de transport multimodală a Andorrei

Siemens Mobility, HaCon și eos.uptrade vor crea o platformă de mobilitate intermodală pentru Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA), care a fost selectată pentru a crea această platformă de către Guvern și cele șapte consilii din Andorra. Aplicația va integra mai multe moduri de transport în toată țara, iar prima fază a aplicației va fi disponibilă pentru descărcare de către călători în toamna anului 2019. Aceasta include autobuze publice, bike-sharing și încărcătoare pentru vehicule electrice, dar și parcări pentru acestea. Aceasta va permite navigatorilor să vizualizeze opțiunile de transport disponibile, să-și planifice călătoria în timp real și să gestioneze plățile pe diferite moduri de transport. Investiția va ajuta Andorra să își atingă obiectivele de sustenabilitate, inclusiv reducerea emisiilor de carbon și promovarea transportului public și multimodal.

Noul instrument va ajuta, de asemenea, operatorii de transport să îmbunătățească calitatea serviciilor lor și va permite administratorilor de transport să acceseze date în timp real pentru a monitoriza calitatea și eficiența serviciilor. Aplicația va fi lansată în trei faze, începând cu planificarea călătoriei în timp real și cu emiterea biletelor pentru autobuzele regionale. O primă versiune a aplicației va fi disponibilă pentru călători în toamna anului 2019.

Aplicația va fi construită pe o platformă creată de HaCon, o filială a Siemens. În fiecare zi, aplicațiile și soluțiile Web bazate pe HaCon primesc peste 100 de milioane de cereri din partea pasagerilor care se bazează pe tehnologia HaCon pentru a-și planifica opțiunile de mobilitate. Împreună, Siemens Mobility și companiile Siemens din HaCon, eos.uptrade, Bytemark și Aimsun oferă un ecosistem unic și holistic de servicii și soluții digitale. De la planificarea călătoriilor prin intermediul comunicării pasagerilor până la vânzarea de bilete mobile, plata și soluțiile complete de mobilitate ca servicii (MaaS), de la gestionarea flotelor, până la sistemele de planificare a trenurilor și analiza datelor privind mobilitatea, există un obiectiv comun: pentru mobilitate.


Foto: Siemens

593 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *