Siemens Mobility va moderniza 79 de vehicule feroviare ușoare în Portland
Mobilitate

Siemens Mobility va moderniza 79 LRV în Portland

Siemens Mobility a câștigat un contract de servicii de modernizare la jumătatea ciclului de viață pentru flota TriMet de tip 2 și 3 de vehicule ușoare de cale ferată (LRV), care este alcătuită din 79 LRV-uri Siemens Mobility SD660. Comanda de proiect are un volum de aproximativ 80 de milioane de euro cu opțiuni cu până la 25 milioane de euro mai mult. Proiectul inițial va fi finalizat în 2025.

Prin revizie, TriMet va putea să mențină o stare de bună reparație pentru flotă și să-și păstreze standardele privind siguranța flotei, performanța și confortul pasagerilor pe toată durata de viață a vehiculului. LRV-urile se numără printre cele 119 vehicule ușoare de transport Siemens, care sunt utilizate în prezent de TriMet, o relație care a început în 1995 și a continuat până în prezent. Modernizarea LRV-urilor nu numai că prelungește durata de viață a vehiculelor, multe dintre ele fiind în funcțiune de la mijlocul până la sfârșitul anilor 1990, dar și economisesc energia și resursele scumpe utilizate în fabricarea de vehicule noi. Scăderea consumului și a energiei susține obiectivele de sustenabilitate a mediului atât pentru TriMet, cât și pentru Siemens Mobility.

Două LRV-uri prototip vor fi modernizare la Centrul de servicii feroviare Siemens Mobility West Coast, situat în Sacramento, California. Reparațiile ulterioare vor avea loc la o nouă uzină Siemens Mobility Rail Services din Clackamas, Oregon. Lucrarea va avansa în anul viitor la Clackamas și se așteaptă să furnizeze obiect de lucru până în 2025. Această facilitate este așteptată să angajeze mai mult de 15 angajați în cursul proiectului de modernizare.

În 1995, compania TriMet a comandat 46 de vehicule SD660, care au fost fabricate la uzina de producție feroviară nord-americană Siemens Mobility. Aceasta a fost urmată de comenzi pentru alte 33 de vehicule SD660 în următorii cinci ani. În 2009, TriMet a început să achiziționeze vehicule Siemens S70, cu o comandă inițială de 22, urmată de o altă comandă pentru 18 în 2012.Foto&info: Siemens Mobility

226 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *