Siemens Mobility lansează în New York soluția LaneWatch de izolare a benzilor de autobuze

Siemens Mobility lansează în New York soluția LaneWatch de izolare a benzilor de autobuze

Siemens Mobility a lansat cu succes o soluție ABLE (Automatic Bus Lane Enforcement, ABLE) în New York, reprezentând prima aplicație a acestei tehnologii care va fi montată pe autobuze. Sistemele ABLE sunt instalate pe autobuzele M15 Select Bus Service care operează pe benzile de autobuz, transportând peste 44.000 de clienți zilnici. Tehnologia joacă un rol cheie în orașul New York pentru a îmbunătăți viteza și eficiența autobuzelor și a menține traficul pe străzile congestionate ale orașului.

O cameră montată direct pe un autobuz de operare surprinde imediat încălcări, în cazul în care vehiculele sunt oprite pe benzile pentru autobuze, operațiune care ar fi necesitat în mod substanțial mai multe infrastructuri de cameră statică înconjurătoare pentru a capta aceleași informații.

Această aplicație prezintă camerele LaneWatch de la Siemens Mobility pentru a surprinde detaliile pe plăcuțele de înmatriculare ale vehiculelor care obstrucționează benzile de autobuz, împreună cu capabilități video avansate care înregistrează fotografii, videoclipuri și informații despre locație. Șoferii care blochează o bandă de autobuz sunt amendați aproape instant.

Dovadă în proiecte la nivel mondial, LaneWatch de la Siemens Mobility oferă autorităților de transport și managerilor de autostrăzi o soluție de aplicare extrem de eficientă, folosind software-ul automat de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare în combinație cu procesarea avansată a imaginilor, pentru a furniza detectarea și identificarea robustă a vehiculelor în scopuri de aplicare a sancțiunilor în trafic.


Foto&info: Siemens Mobility

591 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *