Siemens Mobility a deschis o nouă hală de compunere pentru trenuri la Viena

Siemens Mobility a deschis o nouă hală de compunere pentru trenuri la Viena

Siemens Mobility a pus în funcțiune cu succes o nouă hală de compunere a trenurilor în locația de afaceri din Viena. În prezent este cel mai vizibil semn al modernizării în curs a locației de producție din Viena. Pe lângă ridicarea halei, eforturile sunt deja în desfășurare pentru a continua digitalizarea și robotizarea. Procesele de fabricație sunt optimizate prin intermediul mai multor inițiative detaliate. Acest pachet de măsuri crește semnificativ competitivitatea locației comerciale vieneze și a Siemens Mobility în întregime. Ceremonia de inaugurare a șantierului, la care au participat politicieni regionali, a avut loc în primăvara anului 2021. Construcția ulterioară a fost executată în timpul funcționării standard a uzinei.
Noua hală va îmbunătăți în primul rând opțiunile de producție pentru metrourile dezvoltate și fabricate la Viena. În plus, poate fi folosită și pentru alte proiecte, cum ar fi de exemplu din domeniul vagoanelor. Hala cu șine dublă și noua cale exterioară este conectată direct la rețeaua feroviară din Austria. Vagoanele individuale vor fi în viitor asamblate ca trenuri direct în fabrică, vor fi supuse testării statice la fața locului și vor fi apoi transportate în alte locații prin intermediul rețelei feroviare ecologice pentru testare dinamică. În trecut, vagoanele trebuiau transportate individual cu mai multe camioane. Modernizarea fabricii este, prin urmare, și o contribuție semnificativă pentru mai multă durabilitate, deoarece un alt volum semnificativ de emisii de CO2 va fi redus.

Uzina Siemens Mobility produce în principal vagoane de călători și metrouri, de exemplu trenuri de noapte pentru compania feroviară austriacă ÖBB sau metrouri pentru Viena, Munchen, Riad sau Bangkok. Având sediul central pentru metrouri, precum și propriul departament de inginerie, locația de afaceri vieneză Siemens Mobility are un personal de aproximativ 1.400 de angajați și formează numeroși ucenici.

Foto&info: Siemens Mobility796 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *