Siemens Mobility realizează electrificarea feroviară pentru două linii din Singapore

Siemens Mobility a fost contractată de către Autoritatea de Transport Terestră din Singapore cu electrificarea Stage 6 a Circle Line și extensia Nord-Line Line (NELe) din Singapore. Comanda este în valoare de aproximativ 70 de milioane de euro și include livrarea sistemului de electrificare a căii ferate (curentul continuu și curent alternativ), precum și liniile electrice aeriene pentru NELe.
Siemens Mobility realizează electrificarea feroviară pentru două linii de metrou în Singapore
Siemens va furniza sistemul de catenare din aluminiu Sicat SR (Siemens Catenary System Standard Rigid). În comparație cu liniile electrice aeriene convenționale, Sicat SR are o înălțime de instalare mai mică și are o pierdere scăzută a tensiunii. În plus, sistemul are o capacitate mare de încărcare a curentului, rezistență la scurtcircuit și uzură redusă a firului de contact.

În martie 2018, Siemens Mobility a început să livreze sistemul de semnalizare pentru extinderea liniei Downtown 3. Un contract de furnizare a unui sistem de management al activelor feroviare Enterprise a urmat în septembrie 2018.Foto&info: Siemens Mobility

851 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *