Satu Mare: A fost aprobat proiectul pentru achiziționarea a 15 autobuze noi

Proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate şi a dobândirii în sistem de leasing operațional a 15 autobuze noi Diesel EURO VI la TRANSURBAN S.A. Satu Mare a primit undă verde în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Satu Mare care a avut loc joi, 29 iunie 2017. 

Inițiatorul proiectului este primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor care a ținut să mulțumească consilierilor locali pentru aprobarea proiectului, subliind totodată necesitatea achiziţionării de autobuze noi. Cele 15 autobuze noi vor fi achiziționate până la data de 30.03.2018, cu finanţare din veniturile proprii ale bugetului local, printr-o procedura de leasing operaţional.
 
În următoarea perioadă Tansurban SA va demara procedura de achiziţie publică , în conformitate cu prevederile Legii 99/2016, cu avans 0 % , cu rate egale pe parcursul celor 76 de luni şi cu posibilitate de cumpărare la sfârşitul perioadei de 76 luni de către municipiul Satu Mare la valoarea reziduală. Valoarea estimată a leasingului operaţional este de 14.450.000 lei.

Foto: Primaria Satu Mare

979 Vizualizări