(UP 19.07)RATB a finalizat montarea separatoarelor liniilor de tramvai pe Soseaua Viilor

19.07.2018 – A fost finalizata montarea separatoarelor pe Soseaua Viilor. Astfel avem deja 4 statii izolate in noul proiect, dar si intreg tronsonul Sura Mare – Vasile Milea odata cu integrarea cu linia deja izolata de pe Soseaua Progresului.

18.07.2018 – Montajul este aproape de final in apropierea intersectiei Eroii Revolutiei. La noapte se incheie urmand ca de maine pe restul traseului sa se monteze exclusiv gard metalic.

17.07.2018 – Montajul este tot in pauza, cel mai probabil fiind terminat stocul de separatoare.

Update 15.07 – Montajul a fost in pauza in aceasta noapte.

Update 14.07 – Montajul a avansat cu doar cateva separatoare, echipele fiind concentrate si pe montarea gardurilor metalice pe alte tronsoane.

Update 13.07 – Montajul a continuat fiind atacata si ultima lungime de statie pana la Eroii Revolutiei. Probabil vor mai trece 2 nopti pana la finalizare. Avem si primele operatiuni de marcare a gardurilor pe pozitii la Romprim, urmând sa inceapa montajul in cel mai scurt timp.

Update 12.07 – Separatoarele au fost montate pe aproape toata distanta Constantin Istrati – Stefan Hepites, astfel, la noapte va fi atacata ultima distanta de statii separata cu balize. Urmeaza sa anuntam si primele garduri montate pe tronsonul PMB.

Odata cu finalizarea lucrarilor pe tronsonul Bulevardul Timisoara Vasile Milea – Razoare, RATB a demarat montarea separatoarelor de trafic pe cele doua statii de pe Soseaua Viilor intre Constantin Istrati si Sura Mare. La fel ca pe Bulevardul Timisoara, solutia a fost aleasa deoarece linia este deja delimitata cu borduri.

Foto (c) Andrei Marian


1.840 Vizualizări

2 thoughts on “(UP 19.07)RATB a finalizat montarea separatoarelor liniilor de tramvai pe Soseaua Viilor

    1. Garduri, in doua zile terminam cu stalpisorii si apoi discutia va fi doar de garduri. La Romprim momentan se faceau masuratorile si pozarea utilitatilor din calea gardurilor, am actualizat stirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *