(UP 04.08)RATB a finalizat montajul gardurilor liniilor 1 si 10 intre Bucur Obor si Pasaj Victoria

04.08.2018 – Montajul pare ca a fost finalizat, in ultimele doua nopti nu s-a mai lucrat, fiind lasat spatiul liber ramas de ziele trecute intre macazele de acces in depoul Victoria si accesul in Pasaj Victoria. De asemena intre Lizeanu si Pasaj Obor au fost demontate gardurile din zona delimitata cu borduri din cauza lipsei vizibilitatii si riscului de accident. Lucrarea ar trebui sa continue cu tronsonul Grozavesti – Bulevardul Timisoara dar de doua nopti nu s-a mai lucrat.

02.08.2018 – Montajul a continuat putin azi noapte, ramanand sa vedem daca va fi lasat un spatiu liber intre statie si accesul in pasaj.

01.08.2018 – Dupa doua nopti de pauza a fost reluat montajul fiind finalizata distanta Roma – statia Pasaj Victoria si atacata distanta ramasa pana la intrarea in Pasaj Victoria.

De asemenea au fost realizate marcajele inafara acestora.
31.07.2018 – Lucrarea a avansat pana dupa statia Roma, ritmul de lucru fiind mai redus decat estimam acum cateva zile.

26.07.2018 – Lucrarea a ajuns aproape de intersectia cu Calea Floreasca. De asemenea in perioada urmatoare ne aflam in concediu, astfel realizez estimarea urmatoarelor zile:
– 27.07 – Se ajunge aproape de Dorobanti
– 28.07 – Dinamo – Dorobanti se finalizeaza. Incepe Dorobanti – Roma.
– 29.07 – Se incheie Dorobanti – Roma sau se ajunge in faza aproape finala.
– 30.07 – Se incheie Dorobanti – Roma si se avanseaza pe Roma – Depou Victoria.
– 31.07 – Se finalizeaza aproape total tronsonul.

25.07.2018 – Tronsonul Lascar – Dinamo este finalizat. Se lucreaza pe tronsonul Dinamo – Dorobanti. Noul culoar este utilizat cu succes de ambulante, timpul de transport fiind redus de asemenea. De asemenea pe masura montajului gardurilor, compania de trafic a PMB monteaza noile bucle care masoara nivelul traficului.

24.07.2018 – Este aproape gata sectorul Lascar- Dinamo, urmand sa fie finalizat si sa se avanseze catre Dorobanti.

23.07.2018 – RATB a lucrat azi noapte si avem aproape tot sensul Lascar – Dinamo montat cu finalizarea programata la noapte pentru aceasta distanta.

22.07.2018 – A fost finalizat montajul pana la trecerea de pietoni din zona Parcul Circului. Daca se monteaza la noapte sunt sanse sa se ajunga in zona Dinamo, dar nu stim, dat fiind ca in noaptea de duminica-luni in urma cu o saptamana nu s-a lucrat. In cazul in care se lucreaza estimam ca pe data de 30.07 se va incheia montajul pe tronsonul Obor – Pasaj Victoria, pentru ca montajul sa fie continuat pe tronsonul Grozavesti – Bulevardul Timisoara.

21.07.2018 – A fost finalizata distanta Lizeanu – Grozovici si este aproape gata Grozovici – Vasile Lascar.

20.07.2018 update 2 – Observam o nemultumire printre soferii care brusc se gandesc cum se vor strecura ambulantele prin trafic odata cu montarea gardurilor. Astfel, odata cu montarea gardurilor, soferii serviciilor de urgenta au fost instruiti sa utilizeze aceste culoare, destinate atat tramvaielor cat si vehiculelor serviciilor de urgenta.

20.07.2018 – Montajul merge mai repede decat am estimat, distanta Lizeanu – Doctor Grozovici fiind gata pe un sens.

Incepand cu data de 19 iulie, RATB a demarat montajul gardurilor metalice ale liniilor de tramvai pe tronsonul Bucur Obor – Pasaj Victoria. Estimam ca lucrarile vor dura 3 saptamani. Primul tronson deja finalizat este Pasaj Obor – Lizeanu.


Foto: Andrei Marian

2.317 Vizualizări

4 thoughts on “(UP 04.08)RATB a finalizat montajul gardurilor liniilor 1 si 10 intre Bucur Obor si Pasaj Victoria

  1. Observ ca in zonele unde sunt borduri au pus chiar garduri inafara bordurii si nu stalpisori ca pe Bd. Timisoara/Viilor.

  2. In ultimele 2 nopti nu s-a mai lucrat. Posibil sa aiba legatura cu cele 2 accidente care au avut deja loc (unul aseara), cu masini care au intrat in gard in dreptul intersectiilor. Adevarul este ca normal era ca intai sa refaca marcajele, apoi politia sa se ocupe de eliberarea primei benzi de masinile oprite neregulamentar pe multe tronsoane, si abia apoi sa monteze gardurile. Asa, au pus gardurile mult in interiorul benzii 3, care nu mai are latimea corespunzatoare, si in plus marcajele vechi sunt foarte inselatoare, daca urmezi vechiul marcaj al benzilor in zona unei intersectii, intri direct in gard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *