RATB va muta autobazele Floreasca și Pipera pentru construcția unei parcări și a unui spital metropolitan

RATB va muta autobazele Floreasca și Pipera pentru construcția unei parcări și a unui spital metropolitan

Consiliul General al Municipiului București urmează să voteze în ședința din data de 17.01.2018 două proiecte de relocare a autobazelor RATB Floreasca și Pipera în vederea construirii a două proiecte alte primăriei generale. Relocarea are deja avizul din partea RATB, care poate realiza mutarea în termen de 12 luni de la aprobarea proiectului.

Activitatea celor două autobaze va fi transferată în special către autobazele Nordului, Titan și către spații libere din depourile de troleibuze Vatra Luminoasa și Berceni.
Astfel, Autobaza Floreasca localizată în Strada Donizetti din Sectorul 2 va fi relocată pentru realizarea unei parcări, pe terenul cu suprafața de 19.580 mp.

De asemenea, Autobaza Pipera urmează să fi relocată din adresa Șoseaua Pipera nr. 55, pentru construirea proiectului „Spital Metropolitan al Municipiului București”, terenul fiind de 53.470 mp.Foto: Andrei Marian

2.906 Vizualizări

1 thought on “RATB va muta autobazele Floreasca și Pipera pentru construcția unei parcări și a unui spital metropolitan

  1. Nici în acest moment relocarea autobazei Floreasca nu este posibilă, deoarece trebuie construită o autobază nouă. Dacă se va face, se va numi desfiinţare, nu relocare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *