Primăria Fetești a lansat licitația pentru 12 autobuze electrice și stațiile de încărcare aferente

China deține cea mai mare flotă de autobuze electrice din lume cu peste 9500 unități intrate în trafic la fiecare 5 săptămâni

Primăria Fetești a lansat licitația pentru „Achiziție autobuze electrice și stații de încărcare în cadrul proiectului SISTEM INTEGRAT DE TRANSPORT DURABIL IN MUNICIPIUL FETESTI”, în valoare de maxim 26 milioane lei. Fondurile sunt obținute prin „Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 3 – Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon, Prioritatea de investitii 4E – Promovarea unor strategii cu emisii scazute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, in special pentru zonele urbane”. Termenul de livrare și implementare va fi de 10 luni de la semnarea contractului.

Conform anunțului publicat pe SEAP, vor fi livrate 12 autobuze electrice (2 autobuze de capacitate mică și 10 autobuze de capacitate medie), stații de încărcare lentă (12 bucăți) și stații de încărcare rapidă (12 bucăți). Autobuzele electrice și stațiile de încărcare vor deservi transportul public de călători. Achiziția se realizează în cadrul proiectului “SISTEM INTEGRAT DE TRANSPORT DURABIL IN MUNICIPIUL FETESTI”, Cod SMIS 130544. Autobuzele electrice vor fi de tip solo (nearticulate), vor fi dotate cu facilităţi pentru accesul nelimitat al persoanelor cu mobilitate redusă, vor fi fără etaj, caroserie CE, fiind destinate transportului urban de călători conform Directivei 2007/46/CE, 2009/33/CE, CEE-ONU R 66, Legii 92/2007, cu toate modificările şi completările ulterioare.

Ofertele pot fi depuse până la data de 22.02.2022, urmând ca atribuirea să aibă loc până la data de 22.08.2022.

Foto: mobilitate.eu385 Vizualizări

1 thought on “Primăria Fetești a lansat licitația pentru 12 autobuze electrice și stațiile de încărcare aferente

  1. Buna ziua!
    Ma bucur ca se fac licitatii pentru autobuze electrice.
    Acum ce mai circula prin Fetesti? Am vazut un Jonkheer, un Ikarus din Bucuresti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *