Primăria Capitalei licitează instalarea a 2000 de refugii în stațiile de autobuze și troleibuze din București

Primăria Capitalei licitează instalarea a 2000 de refugii în stațiile de autobuze și troleibuze din București

Primăria Capitalei a lansat licitația pentru „ACORD CADRU „ Achiziție de elemente constructive pentru mobilier urban, respectiv adaposturi modulare pentru statii de troleibuz si statii de autobuz”, în valoare de 88,7 milioane lei și o durată totală de implementare de 48 de luni.

Conform SEAP, acordul „Achiziție de elemente constructive pentru mobilier urban, respectiv adaposturi modulare pentru statii de troleibuz si statii de autobuz, cu montajul inclus, conform cerintelor din caietul de sarcini. Valoarea totala estimata a Acordului cadru este de 88.731.440,00 LEI fara TVA. Cantitatea minimă ce urmează a fi achiziționată în baza acordului-cadru: 500 buc; Cantitatea maximă ce urmează a fi achiziționată în baza acordului-cadru: 2000 buc; Valoarea minima estimata a contractului subsecvent este de 13.309.716,00 lei fara TVA Valoarea maxima estimata a contractului subsecvent este de 26.619.432,00 lei fara TVA Cantitatea celui mai mic contract subsecvent este de 300 buc; Cantitatea celui mai mare contract subsecvent este de 600 buc; Se vor încheia estimativ 4 (patru) contracte subsecvente, in functie de necesitatile Autoritatii contractante .”

Ofertele pot fi depuse până la data de 04.12.2019, urmând ca atribuirea să aibă loc până la data de 04.05.2020.


Foto: mobilitate.eu

670 Vizualizări

4 thoughts on “Primăria Capitalei licitează instalarea a 2000 de refugii în stațiile de autobuze și troleibuze din București

      1. Separat sau impreuna cu refugiile, important este sa le cumpere si sa le instaleze ca lumea, ca sa nu avem concursuri de graffiti.
        Dar asta este o certitudine sau parerea ta? Nu de alta dar nu scrie nicaieri.

    1. Pt noi erau suficiente clasicele bănci de tip parc în stații.Aici că vb de seniori sau cei tineri si aici clasicul obicei sta in confort și anume că și în cazul în care vine vehiculul sa fugă repede să vadă dacă prinde un loc.In rest vom vedea aceleași stații pline de afișe cu reclame pe ele și bune pt făcut poze pt rețelele de socializare cum se întâmplă cu cele montate in S4.Ca au lumini simun anume estetic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *