Primăria Brăila a lansat licitația pentru 6 autobuze electrice

China deține cea mai mare flotă de autobuze electrice din lume cu peste 9500 unități intrate în trafic la fiecare 5 săptămâni

Primăria Brăila a lansat licitația pentru „Furnizare autobuze electrice în cadrul proiectului “Modernizare transport electric Șoseaua Baldovinești””, în valoare de 13,8 milioane lei și un termen de livrare de 11 luni de la semnarea contractului. Ofertele pot fi depuse până la data de 05.04.2022, urmând ca atribuirea să aibă loc până la data de 05.10.2022. Fondurile sunt asigurate prin Programul Operational Regional – POR.

Contractul de furnizare va avea ca obiect principal furnizarea a 6 autobuze electrice in cadrul proiectului “Modernizare transport electric Șoseaua Baldovinești”. Aceste 6 autobuze vor fi destinate transportului public de calatori in Municipiul Braila, pe traseul care include obiectivul de investitii al proiectului. Cele 6 autobuze sunt destinate liniei 23 și vor fi exploatate de către Braicar SA, operatorul de transport local din municipiul Brăila.
Autobuzele vor avea lungimea maximă de 12 metri, minim 70 de locuri, minim două uși, sistem de kneeling, aer condiționat și toate dotările necesare unui sistem de transport public modern. Podeaua trebuie să fie coborâtă pe toată lungimea vehiculului iar caroseria trebuie să aibă o garanție la coroziune de minim 5 ani. Bateriile și durata de funcționare fără reparații majore trebuie de asemenea să fie garantate minim 5 ani. Se cere o autonomie de minim 350 km.

Foto: mobilitate.eu519 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *