Primăria Arad realizează probe pentru introducerea modernelor tramvaie Imperio în zona Micălaca

Primăria Arad realizează probe pentru introducerea modernelor tramvaie Imperio în zona Micălaca

Primarul municipiului Arad, Călin Bibart, anunță că „Am trecut la efectuarea probelor pentru introducerea tramvaielor Imperio în zona Micălaca, căutând soluțiile tehnice până la identificarea fondurilor necesare modernizării căii de rulare. Facem toate acestea pentru un transport civilizat în oraș.” În prezent în Arad circulă 6 tramvaie moderne Imperio, produse de Astra Arad în colaborare cu Siemens, urmând ca alte 30 să fie livrate începând cu prima parte a anului 2020.
Foto&info: Primăria Arad

630 Vizualizări

3 thoughts on “Primăria Arad realizează probe pentru introducerea modernelor tramvaie Imperio în zona Micălaca

  1. Acum pe bune, cand ai de gand sa lasi nationalismul acasa? Daca erau cei mai buni castigau, asa doar esti hater pe turci.
   P.S. Frumoase rau pentru tine, dar daca te mai plimbi un pic prin Europa/Asia o descoperi ca tehnologia/designul a evoluat mai mult decat iti imaginezi.

   1. ah, un comentariu si negativ pe deasupra, pentru ca daca tot comentam, sa o facem pentru a distruge, de ce nu.
    Sa ne consumam energiile sa punem la pamant, sa distrugem, de ce sa construim. Vezi tu, aici suntem atat de diferiti, prin prisma felului de a gandi.

    In loc sa-mi spui mie sa las nationalismul acasa, daca poti imbunatatii produsul/procesul, mersul lucrurilor, pentru ca mai mult ca sigur ai pregatire in domeniu si esti un inginer de valoare sau cel putin un cunoscator al tehnologiilor , poti sa le trimiti o scrisoare electronica producatorilor si sa le spui ce sa faca, ce sa imbunatateasca la produsele lor.
    *desi situatia de fata ar fi ultima mea grija tinand cont ca tramvaiele sunt facute in parteneriat tehnologic cu „fucking” SIEMENS si ei si-au dat acordul pentru proiect.

    Prin prisma jobului de corporatist am ajuns sa fac fac recomandari clientilor si chiar aprecieaza. Fac asta si cu producatorii de la care cumpar chestii (romani sau straini), cu oamenii pe care-i intalnesc in viata de zi cu zi si incearca sa faca diverse. Nu strica cu nimic o idee, un detaliu. Si nici nu-mi permit sa rad de unul care incearca sa faca ceva in viata.

    Fac asta si cu primariile carora le scriu in legatura cu diverse lucruri pe care le pot imbunatati, dar si cu pensiunile/hotelurile la care am stat de-a lungul timpului, dar si cu magazinele mari si mici, etc.
    Pentru ca vezi tu, chiar imi doresc sa fie bine in tara asta, nu este doar o retorica lipsita de sens.

    Sa inteleg ca vrei sa o duci bine (ca afara), dar urasti tot ce-i romanesc „Billy”? Cu gandirea asta, multiplicata si data altora, nu o vei duce bine pentru ca economia trebuie sa produca si sa consume.

    Dupa al doilea razboi mondial cand toate tarile erau secate psihic si fara resurse, cand toti incercau sa se reprofileze de la productia de armament la productia de masa, Marea Britanie si SUA si-au indemnat cetatenii sa mearga sa cumpere pentru a repune economia pe linia de plutire. Daca a functionat pentru ei intr-un moment oribil al istoriei, zic ca nu ne poate face rau sa sustinem pentru a creste impreuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *