Primăria Capitalei a semnat contractul pentru cele 400 de autobuze Otokar

Primăria Capitalei a semnat contractul pentru cele 400 de autobuze Otokar

Primăria Capitalei a semnat contractul cu compania Otokar ce va livra cele 400 de autobuze noi în București, primele 100 urmând să sosească în perioada octombrie-decembrie 2018, urmând ca restul de 300 să fie livrate în perioada ianuarie-iunie 2019. Primele autobuze vor intra în exploatare pe traseele autobazelor Alexandria, Militari, Obregia, conform primariei, in timp ce RATB a planificat intrarea primelor autobuze la autobaza Nordului, iar lotul de autobuze articulate, de 18 metri, va fi livrat autobazelor Titan și Pipera. Valoarea contractului este de 100 milioane de euro, cu TVA. Autobuzele au o garanție de 8 ani.

Primăria mai anunță achiziția a 100 de tramvaie, proiect finanțat cu fonduri europene, 100 autobuze CNG, 100 troleibuze și 100 de autobuze electrice. În prezent în București, transportul cu autobuzul este asigurat de 1000 de autobuze Mercedes Citaro euro 3 și euro 4.Foto: Otokar

1.224 Vizualizări

2 thoughts on “Primăria Capitalei a semnat contractul pentru cele 400 de autobuze Otokar

    1. In prezent urmeaza sa fie lansate licitatiile de tramvaie si troleibuze. La autobuze electrice e mai complicat iar CNG nu cred ca se vor lua vreodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *