Prezentare – Tramvaiul Astra Imperio Metropolitan pentru București

Mobilitate.eu va prezinta un prim set de poze exterioare cu tramvaiul Astra Imperio Metropolitan pentru București, pus astazi in functiune in depoul Militari. Tramvaiul urmeaza sa inceapa saptamana viitoare probele statice si setarile pentru sistemul de tractiune realizat de ICPE SAERP Bucuresti, acesta urmand sa inceapa probele de traseu peste doua saptamani. Vom reveni cu informatii in cursul zilei.


5.142 Vizualizări

4 thoughts on “Prezentare – Tramvaiul Astra Imperio Metropolitan pentru București

  1. Arata foarte bine.
    Asteptam cu interes sa intre pe traseu.
    Si la mai multe. Cat mai multe, poate va exista si varianta de 3 si 2 segmente, pentru linii mici , gen 3, 35, 44, 47. SI poate si bidirectionale . Vad ca e simetric.

  2. La prima vedere spatiul interior este mult redus fata de traditionalul V3A. Ar fi interesanta o comparatie a capacitatii de transport.
    In al doilea rand , varianta de boghiu rigid cu segmentul de vagon destul de lung va duce la o viteza mai mica de abordare a virajelor si o uzura mai mare a sinelor de tramvai cat si a boghiurilor, comparativ cu varianta de boghiu pivotant sau in articulatia vagonului. Deasemenea o sensibilitate crescuta la neliniaritatile caii de rulare.

    1. Lasă bă că merg! Bine că sunt românești! Fac echipă cu autobuzele chinezești! 😁 Să vedem la anu’ în campania electorală! Acum 3 ani ne-au tâmpit cu Firea care a luat „turcisme”. Lama votat pe ăsta să ia „chinezisme”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *