Otokar a testat un autobuz electric la Istanbul în pregătirea licitației pentru 100 de autobuze electrice

Otokar a testat un autobuz electric la Istanbul în pregătirea licitației pentru 100 de autobuze electrice

İETT, operatorul de transport din Istanbul, va lansa licitația pentru 100 autobuze 100% electrice în acest an. Testul final pentru vehiculele electrice care urmează să fie luate a fost efectuat la fabrica Otokar din Sakarya. Directorul general al İETT, Alper Bilgili, împreună cu directorii generali adjuncți și șefii de departament, au efectuat testul vehiculului 100% electric marca Otokar Electra.

Vehiculul de 12 metri lungime, cu 27 de locuri pe scaune, este propulsat de un motor de 410 kW. Vehiculul oferă o autonomie maximă de 400 de kilometri, cu o baterie de 210 până la 350 kW.
İETT a finalizat testul a 5 vehicule electrice aparținând diferitelor mărci cu testul Otokar. După pregătirea specificațiilor tehnice pentru vehiculele electrice, va fi inițiat procesul de licitație, până la finalul anului 2022 urmând ca licitația să fie finalizată.

Foto&info: IETT422 Vizualizări

1 thought on “Otokar a testat un autobuz electric la Istanbul în pregătirea licitației pentru 100 de autobuze electrice

  1. La următoarea licitatie de pe la noi cel mai probabil se vor prezenta si cei de la otokar…Modelul pare interesant,nu stiu prea multe pe partea de baterie ce si cum ar putea bate marii producători precum Mercedes si ceilalti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *