Primăria Oradea organizează în data de 1 Decembrie o deplasare cu trenul la Alba Iulia

Pentru sărbătorirea Centenarului Marii Uniri, Primăria Municipiului Oradea, în colaborare cu Asociația Națională Cultul Eroilor ,,Regina Maria” – Filiala Bihor și cu alte asociații și fundații cultural patriotice din Oradea, organizează în cadrul acțiunii ,,Marșurile spre Alba Iulia la Centenar”, deplasarea cu un tren special CFR pe itinerarul Oradea – Cluj Napoca – Alba Iulia și retur.

Plecarea din Oradea va avea loc în data de 1 decembrie, ora 01.00 a.m., iar întoarcerea din Alba Iulia se va face pe data de 2 decembrie, ora 02.00 a.m.
Primăria Oradea asigură, din bugetul local, suma de 72.500 lei pentru această deplasare, sumă aprobată de Consiliul Local în luna mai a acestui an, iar diferența va fi suportată de către participanți.

Participanții au două opțiuni de rezervare:
– Deplasarea cu vagon tip clasa a II-a, contribuția acestora fiind de 90 de lei/persoană
– Deplasarea cu vagon tip cușetă, contribuția acestora fiind de 150 de lei/persoană
Cei care doresc să participe la festivitățile organizate de Ziua Națională la Alba Iulia în cadrul acestui marș au posibilitatea de a achita sumele la oricare din ghișeele de încasări din Piramida Primăriei Oradea. La achitarea sume, cetățenii vor primi o chitanță ca dovadă a rezervării locului și vor fi înscriși într-o bază de date, urmând ca numărul locului să fie stabilit și comunicat ulterior. Pentru a primi informații ulterioare despre deplasare, cetățenii sunt rugați să comunice la casierie datele de contact, inclusiv numărul de telefon.

Înscrierile se fac în perioada 30.07 – 12.10 2018, la ghișeele de încasări din cadrul Primăriei Oradea, după următorul program de lucru cu publicul:
– în zilele de luni până joi între orele 8.00 – 18.00
– în ziua de vineri între orele 8.00 – 15.30.

Trenul special spre Alba Iulia urmează să aibă un număr de 8 vagoane, cu un număr estimat între minimum 550 de participanți – maximum 960 de participanți. În funcție de numărul și opțiunile de rezervare, numărul de vagoare din garnitură poate fi suplimentat.Foto: Andrei Marian

1.976 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *