Oradea investește în extinderea zonelor pietonale

Primăria Oradea anunță lansarea lucrărilor de reamenajare a trotuarului cuprins între Magazinul Crişul şi Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor. Termenul de execuție este de 4 luni. Trotuarul dintre Magazinul Crişul şi pietonala Republicii va fi reamenajat pe o distanţă de 289 metri, fiind lărgit cu aproximativ 2,5 m şi urmând să fie pavat cu porfir și granit auriu. În cadrul investiției sunt prevăzute și lucrări de canalizare pluvială pentru asigurarea scurgerii apelor de pe suprafața trotuarului, respectiv rigolă din porfir la nivelul bordurii actuale și guri de scurgere în trotuar și carosabil.

În vederea asigurării iluminatului public, se vor monta 6 stâlpi ornamentali personalizați, identici cu cei din piațeta de la Magazinul Crișul și de pe strada Dunărea. Suprafața totală ocupată va fi de 2.168,91 mp, suprafața cu pavaj va fi 2.064,02 mp, din care rigola 72,22 mp, urmând ca suprafața spațiilor verzi și zonele cu pomi să fie de 123,41 mp.

Lucrările vor fi realizate de asocierea: S.C. Gavella Com S.R.L., Porfido Ed Arte Consortio Stabile, S.C. Edildrum Construct S.R.L, S.C. Ritmoteh S.R.L., prețul contractului fiind de: 2.295.095,33 lei fără TVA.

Foto: Andrei Marian

673 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *