Modificari in circulatia tramvaielor din Iasi

Începând cu data de 29.12.2014, se produc următoarele modificări în structura traseelor de transport public din municipiul Iași:

– se înființează traseul 1 de tramvai cu parcursul Copou – Tg. Cucu – Podu Roș – Baza 3 și retur; – se înființează traseul 5 de tramvai cu parcursul: Dacia – Podu de Piatră – Podu Roș – Baza 3 și se desființează traseul 5 de autobuz; – călătorilor care doresc să circule între Baza 3 și Ţuţora li se pun la dispoziție două autobuze; – traseul 7 de tramvai revine la parcursul de bază: Canta – T. Vladimirescu – Baza 3; – se reia circulația tramvaielor pe traseul 8: Copou – T. Vladimirescu – Baza 3 și se suspendă circulația autobuzelor pe același traseu.

Abonamentele pentru traseul 5 sunt valabile între Dacia și Ţuţora, biletele compostate în tramvaiele de pe traseul 5 sunt valabile în autobuzele care circulă între Baza 3 și Ţuţora și viceversa, iar abonamentele de pe traseele 1 și 13 își mențin valabilitatea pe itinerariile Copou – Tg. Cucu – Podu Roș – Tătărași – Copou, respectiv Copou – Tătărași – Podu Roș – Tg. Cucu – Copou.http://www.primaria-iasi.ro/content.aspx?lang=RO&item=1381&nid=2715

1.144 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *