Metroul din Amsterdam a început să circule pe noua rută Nord-Sud cu sistemele de control și semnalizare Alstom

Metroul din Amsterdam a început să circule pe noua rută Nord-Sud cu sistemele de control și semnalizare Alstom

Soluția de control al trenurilor Urbalis 400, bazat pe comunicații, este sistemul de comandă și semnalizare al trenurilor care circulă pe linia de metrou Nord-Sud din Amsterdam, o nouă linie care adaugă 10 kilometri rețelei existente, care a început operarea pe 21 iulie cu 9 stații noi. Noua linie a fost inaugurată de noul primar al orașului Amsterdam, Femke Halsema, și de Sharon Dijksma, președinte al administrației Traficului și Transportului pentru orașul Amsterdam.

Alstom a primit contractul de instalare a echipamentelor Urbalis 400 pe linie de către MET, autoritatea de metrou și de tramvai a orașului în 2012. Domeniul complet al proiectului include desfășurarea CBTC pe noua linie Nord-Sud (linia 52) și liniile existente 50, 51, 53 și 54, în total 39 de kilometri și 40 de stații, precum și un nou centru de control și instalarea echipamentelor CBTC la bordul a 90 de trenuri.

Soluția Urbalis de la Alstom va ajuta operatorul din Amsterdam să reducă aglomerația și să ofere o capacitate de transport suplimentară de 25%, dar și să sporească performanța operațională și fiabilitatea. Liniile 50, 51, 53 și 54, pe care unele dintre echipamentele originale de semnalizare datează din 1977, se așteaptă să fie în operare cu CBTC până în 2019.



Foto&info: Alstom Transport

970 Vizualizări

1 thought on “Metroul din Amsterdam a început să circule pe noua rută Nord-Sud cu sistemele de control și semnalizare Alstom

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *