Metrorex: Lucrările la accesul către stația liniei 41 și în zona Piața Drumul Taberei se încheie în august 2020

Redacția mobilitate.eu a contactat Metrorex în legătură cu situația lucrărilor din zona Piața Drumul Taberei și cu evoluția lucrărilor pentru construcția pasajului subteran și accesului între stațiile liniei 41 și stația de metrou a M5 de la Parc Drumul Taberei. Astfel, compania transmite următoarele:

„În piața Sergiu Celibidache se execută lucrări de deviere utilități (canal 3000 și termoficare) pentru eliberarea amplasamentului viitorului pasaj intermodal subteran, ce va face legătura dintre stația de metrou Parc Drumul Taberei și piață, cu acces și la linia de tramvai 41. De asemenea, lângă Tip –Top se execută lucrări pentru devierea locală a tramvaiului 41 în vederea execuției pasajului subteran. Lucrările în intersecția B-dul Drumul Taberei cu Strada Brașov sunt estimate a fi finalizate în august 2020.”

De asemenea, Metrorex a transmis și schita devierii liniei 41 și a amplasamentului pasajului subteran la care se va lucra.

Metrorex: Lucrările la accesul către stația liniei 41 și în zona Piața Drumul Taberei se încheie în august 2020
Foto: mobilitate.eu

1.945 Vizualizări

3 thoughts on “Metrorex: Lucrările la accesul către stația liniei 41 și în zona Piața Drumul Taberei se încheie în august 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *