Mobilitate

MDRAP achiziționează 70 de autobuze electrice pentru Iași, Neamț, Târgu Mureș și Tulcea

MDRAP a lansat licitația pentru achiziția „Achiziționarea de 70 autobuze electrice cu lungimea de cca. 10 m, destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de deal,” cu o valoare de 160 milioane lei. Ofertele pot fi depuse până la data de 17.07.2019, urmând ca atribuirea să aibă loc până la data de 17.01.2010.

Conform SEAP, cele 4 loturi sunt împărțite astfel:
– Lotul nr. 1: Municipiul Iași – Achiziționarea de 24 autobuze electrice cu lungimea de cca. 10 m, destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de deal, 24 staţii de încărcare lentă și 7 staţii de încărcare rapidă.
– Lotul nr. 2: Consiliul Județean Neamț – Achiziționarea de 21 autobuze electrice cu lungimea de cca. 10 m, destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de deal, 21 staţii de încărcare lentă și 7 staţii de încărcare rapidă;
– Lotul nr. 3: Municipiul Târgu Mureș – Achiziționarea de 15 autobuze electrice cu lungimea de cca. 10 m, destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de deal, 15 staţii de încărcare lentă și 5 staţii de încărcare rapidă.
– Lotul nr. 4: Municipiul Tulcea – Achiziționarea de 10 autobuze electrice cu lungimea de cca. 10 m, destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de deal , 10 stații de încărcare lentă și 3 stații încărcare rapidăFoto: mobilitate.eu

978 Vizualizări

One comment

  1. Aici tot Sileo o sa fie singurul ofertant, avand in vedere ca sunt singurii care fac de 10 metri 100% LF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *