Lucrările de modernizare pe Bulevardul Vasile Milea au avansat în ultima săptămână

Lucrările de modernizare a liniilor pe Bulevardul Vasile Milea a avansat în ultima săptămână cum ar fi trebuit să avanseze încă de la început, iar termenul ar fi putut fi redus cu o colaborare între constructori și primărie la doar câteva luni, fără a mai da peste cap tot traficul în zonă șă fără a perturba un an de zile circulația mijloacelor de transport. Astfel, lucrările au fost finalizate aproape total între OMV și intersecția Iuliu Maniu, ultimul loc unde se lucrează fiind centrul intersecției. În același timp, echipele STB SA au început montajul gardurilor pe acest sector, pentru a impiedica parcarea și virajele ilegale ale șoferilor în zona liniei de tramvai, care au început imediat ce aceasta a fost finalizată, punând în pericol traficul general în zona.

Între Iuliu Maniu și Bulevardul Timișoara a fost betonat penultimul sector de linie pe sensul spre Bulevardul Timișoara, sensul opus fiind finalizat luna trecută. În ritmul actual, în jurul datei de 7 mai am putea avea toata calea de rulare finalizată, pentru a se trece la stratul final de beton și asfaltul la mijlocul lunii. Rămâne de văzut dacă termenul de finalizare de 25 mai va fi respectat, orice întârziere fiind de natura penibilului în contextul în care a fost timp un an de zile pentru 1,1 km de linie iar în prima luna nu s-a lucrat aproape deloc.
Foto: mobilitate.eu1.052 Vizualizări

3 thoughts on “Lucrările de modernizare pe Bulevardul Vasile Milea au avansat în ultima săptămână

  1. Sunt voci,mai ales printre vatmani ca s-ar da drumul circulației undeva intre 10-15 mai(cel mai probabil in weekend). Ce vroiam sa întreb si anume ce se va întâmpla cu 23-ul odată dus 11-le prin Ferentari? Va deveni fantoma lui 8 ??? Pentru ca bănuiesc ca 11 va fi baza,tot din ce am inteles,ar urma sa mai primească niste ture in plus,altele rămân cu ce au…

  2. Sper ca 11 sa ramana cu o frecventa buna. Daca tot il scoate pe 8, sa bage turele lui 8 in 11 . Si PPC. Desi am zis in N randuri, 8 ar putea fi dus la Ghencea…Astfel 13 Septmbrie ar avea 2 trasee de tramvai, 8 si 47. Cred ca in 1 Iunie cel mai devreme vedem 1/10/11/35 in traseu din nou ( adica revine circulatia tramvaielor) . Dar pe podul Basarab, e o mizerie crunta, zici ca e cataclism. Ar trebui sa stea politia sa aresteze cativa din astia si sa ii puna la munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *