Cu o lună înainte de intrarea in circulație a tramvaielor Imperio se lucrează intens pe linia 41

A mai ramas aproximativ o lună până la inaugurarea noilor tramvaie Imperio pe linia 41, lucrările pe traseu fiind în plină desfășurare. Echipele STB SA, Trustul Clădiri Metropolitane și Astaldi – Swietelsky lucrează pe toate frondurile pentru finalizarea lucrărilor la finalul lui septembrie. STB SA continuă lucrările de montare a noilor garduri, reparații la calea de rulare și modificări minore în zona capetelor pentru asigurarea gabaritului optim de trecere al tramvaielor Imperio.

Astfel, lucrările la stațiile Brașov și Orșova se apropie de final, ambele fiind în curs de betonare a platformei și montare a pavelelor pentru ghidarea nevăzătorilor. Au fost montați stâlpii pentru viitoarele sisteme de informare și pentru camerele video, precum și semnalistica pentru traficul auto. Lucrările sunt estimate să se încheie la finalul săptămânii viitoare. La stația Agronomie se lucrează la fundațiile viitoarelor refugii și la montarea bordurilor, lucrările fiind estimate să se încheie în prima săptămână din septembrie. Ulterior vor demara lucrări la stațiile Parcul Drumul Taberei și Casin, ultimele rămas de modernizat pentru circulația optimă a tramvaielor Imperio.

AGRONOMIE

ORSOVA

BRASOV

La Piața Drumul Taberei, constructorul Astaldi împreună cu constructorul infrastructurii de tramvai Swietelsky, au demarat lucrările de finalizare a căii de rulare pe traseul normal. Lucrările vizează finalizarea căii de rulare în intersecția cu bulevardul Drumul Taberei. Aici, lucrările vizează modernizarea căii de rulare în sistem inglobat în beton cu șină tip nou cu canal, adusă la nivel cu calea de rulare auto. Astfel, dispar denivelările cauzate de montajul dalelor de beton și al căii de rulare cu traverse și terasament care în timp se lasă sub greutatea tramvaielor și a traficului auto.

STB SA va introduce la finalul lui septembrie aproximativ 8 tramvaie Imperio pe linia 41, urmând ca până la finalul anului parcul să fie completat cu un total de 20 de tramvaie noi.

Foto: mobilitate.eu

1.346 Vizualizări

2 thoughts on “Cu o lună înainte de intrarea in circulație a tramvaielor Imperio se lucrează intens pe linia 41

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *