LTE Rail Romania sprijină construcția unui spital de copii în România

LTE Rail Traian Vuia

LTE Rail anunță că George Glavan și echipa sa de la LTE-Romania au încheiat anul trecut susținând asociația „Daruieste Viata” cu o sumă importantă pentru construirea unui spital de copii în România. Astfel, la sfârșitul anului 2021, Dr. George Glavan, LTE-RO a decis să folosească o parte din impozitul pe venit ca donație prin sponsorizarea Asociației „Daruieste Viață”. Suma a fost de 10.000 EUR și a fost transferată chiar înainte de Crăciun, pe 21 decembrie 2021.

Asociația „Daruieste Viata” a reușit să câștige multă atenție și, mai ales, recunoaștere în România, nu în ultimul rând pentru că o serie de reprezentanți marcanți sunt interesați de ideile și proiectele asociației. Actori, muzicieni, jurnaliști, influenți și multiplicatori, susțin și promovează inițiativa și contribuie astfel la conștientizarea acesteia. Sloganul lor este: „Un Spital de Copii #NoiFacemUnSpital – un proiect de tara”. Mai multe despre el puteți afla pe site-ul www.daruiesteviata.ro.

Astfel, pentru prima dată în România, un ONG este responsabil de construcția unui spital care se construiește exclusiv din donații și sponsorizări private – un spital (și în consecință personalul) care îndeplinește standardele europene, pentru copii și de asemenea familiile lor. Acest spital permite îngrijirea și tratamentul complet pentru copiii cu boli grave din toată țara, cuprinzând prima secție de radioterapie pentru copii într-o clinică de stat cu tehnologie de ultimă generație și ultimele realizări în radioterapie etc.

Mai mult, spitalul creează un mediu în care copiii nu trebuie să renunțe la copilărie în timp ce se află în spital. Un home cinema, un studio radio pentru divertisment, chiar și un observator astronomic ar trebui să asigure o ședere plăcută și o recuperare rapidă.

Mulți au fost deja foarte impresionați de acest proiect și au fost convinși să susțină această cauză, nu în ultimul rând pentru a se asigura că problemele din această țară se dezvoltă pozitiv mai repede. Aici și-a adus contribuția și statul, deoarece deductibilitatea donațiilor și sponsorizărilor ca cheltuieli de funcționare și posibilitatea de a reduce astfel povara fiscală, a rezultat în această oportunitate atractivă de a se implica în inițiative sociale și caritabile. Prin urmare, între timp, o serie de companii românești au urmat exemplul LTE RO și au susținut acest proiect – până acum deja 350.000 de oameni, companii și inițiative au contribuit la această mare sarcină.

Foto: mobilitate.eu570 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *