Liniile de tramvai 16 și 36 vor întoarce la Lacul Tei din cauza lucrărilor în zona Șoseaua Fabrica de Glucoză

STB SA modernizează cu dale de cauciuc trecerea la nivel cu liniile de tramvai 16 și 36 din zona Petricani

Începând cu data de 05.08.2019, în perioada lucrărilor la calea de rulare de la intersecția Şos.Petricani/ Str. Fabrica de Glucoză, liniile 16 și 36 vor fi scurtate, iar tramvaiele vor circula pe traseele de bază între „Piața Sf. Gheorghe”, respectiv „Republica” şi vor întoarce în bucla de la intersecția Bd. Lacul Tei/ Str. Petricani/ Str. Doamna Ghica.

Pentru preluarea călătorilor de pe traseul afectat, va fi înființată linia navetă 616, care va funcționa între terminalele „Platforma Industrială Pipera” şi „Piața Bucur Obor”, pe traseul Bd. Dimitrie Pompeiu, Şos. Petricani, Bd. Lacul Tei, Str. Maica Domnului, Str. Reînvierii, Str. Turmelor, Şos. Colentina, cu întoarcere pe Şos. Stefan cel Mare, Str. Lizeanu, Str. Maica Domnului, apoi traseul de ducere.

Autobuzele vor efectua opriri, astfel:

– pe sensul de mers către „Platforma Industrială Pipera”, pe Şos. Colentina în stația „Bucur Obor”, comun cu cele ale liniilor 66 şi 143, pe Str. Lizeanu în stația nou înființată “Reînvierii”, înaintea intersecției cu Str. Reînvierii, pe Str. Maica Domnului în noua stație “Alexandru cel Bun” (amplasată după intersecția cu Str. Alexandru cel Bun), pe Bd. Lacul Tei, în stațiile „Maica Domnului” şi „Universitatea Tehnică de Construcții”, pe Şos. Petricani şi Bd. Dimitrie Pompeiu, comun cu cele ale liniilor 343 şi N125;

– pe sensul de mers către „Bucur Obor”, pe Şos. Petricani şi Bd. Dimitrie Pompeiu comun cu cele ale liniilor N125, 343, precum şi în stația nou înființata „Rocin” în zona stației de tramvai, pe Bd. Lacul Tei în stațiile „Bd. Lacul Tei” şi „Universitatea Tehnică de Construcții”, comun cu cele ale liniilor 182 şi 282, precum şi în stația nou înfiintată „Grigore Moisil” (înaintea intersecției cu Str. Maica Domnului, la cca. 80 m), pe Str. Maica Domnului în noile stații „Alexandru cel Bun” şi „Reînvierii” (amplasate după intersecția cu Str. Alexandru cel Bun, respectiv înaintea intersecției cu Str. Reînvierii), apoi pe Str. Turmelor în stația nou înființată „Şoseaua Colentina” (amplasată înaintea intersecției cu Şos. Colentina).Foto: mobilitate.eu

4.587 Vizualizări

11 thoughts on “Liniile de tramvai 16 și 36 vor întoarce la Lacul Tei din cauza lucrărilor în zona Șoseaua Fabrica de Glucoză

 1. Nici nu le-au suplimentat bine ca acum le-au scurtat traseele si ce lucrări or face la calea de rulare? Pregătesc ceva?

 2. Buna ziua,
  As dori sa stiu termenul de finalizare a lucrarilor la calea de rulare de la intersecția Sos.Petricani/ Str. Fabrica de Glucoza, orice proiect trebuie sa aiba un termen de incepere a lucrarilor si un termen aprobat pentru finalizarea lor.

  1. Din pacate cei de la STB nu au oferit un termen de finalizare, revenim pana la finalul saptamanii cu o actualizare.

 3. Au cont de twitter cei de la STB, i-am intrebat de 5 ori pana acum sti, desi ii ppsteaza zilnic noi informatii despre orice altce, nu au raspuns niciodata. E exact stilul romanesc de a face lucruri, habar nu au cand vor termina dar se va termina la un moment dat, ce conteaza ca lumea are abonamente platite si trebuie sa foloseasca metroul pentru ca solutia cu autobuze e o prostie crancena in zona Petricani-D.Pompeiu si intarzie deplasarea cu cel putin 30 de min fata de tramvai.

 4. Traseul tranvaiului 16 este de râs …
  Sunt studenți care traversează tot Bucureștiul să ajungă la Sfânta vineri , locația de unde se poate lua acest tramvai mirific care vine la un interval de 30 de minute ….
  Vă bateți joc …., sunteți niște gunoaie
  Abonamente pe preturi nesimtite și circulam cu căruțe-tranvaie de epoca ….care merg cu 2 la ora pe linie ……
  Niste gunoaie asta sunteți ……, Stam la mana voastră ……

  Guvernanții circula comod , noi prostimea putem murii până ajunge la o locație bine stabilită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *