Liga 1 si Cupa Ligii se vad in reteaua RCS & RDS

Digi Sport va transmite in direct, Liga 1 (toate cele 9 meciuri pe etapa) si Cupa Ligii incepand cu luna februarie, precum si urmatoarele sezoane ale celor doua competitii, pana in 2019. Compania RCS & RDS nu va percepe clientilor sai niciun cost suplimentar la abonamentul de servicii de televiziune prin cablu si satelit,  pentru vizionarea competitiilor sportive.

„Ne bucuram ca le putem oferi in continuare clientilor nostri Liga 1, fara costuri suplimentare, rasplatindu-le in acest fel loialitatea, dar si increderea in serviciile noastre. Prin transmiterea celor doua competitii importante din fotbalul romanesc, le oferim clientilor nostri posibilitatea de a urmari in direct meciurile echipelor preferate, asa cum am avut-o si in ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, Digi Sport. In acest fel continuam misiunea de a le oferi abonatilor Digi continut TV de cea mai buna calitate la cele mai avantajoase preturi si, in acelasi timp, ne pastram pozitia de lider pe piata furnizorilor de servicii de televiziune din Romania. ” a declarat Valentin Popoviciu, director dezvoltare RCS & RDS.

Meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii pot fi urmarite si online prin intermediul platformei Digi Online, pe canalele Digi Sport 1, 2 si 3. Platforma este disponibila gratuit clientilor la serviciile de televiziune si internet de la RCS & RDS. In plus, competitiile vor fi in direct si pe site-ul www.digisport.ro, dar si pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

637 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *