Licitația pentru cele 100 de autobuze electrice în București continuă după respingerea contestațiilor

China deține cea mai mare flotă de autobuze electrice din lume cu peste 9500 unități intrate în trafic la fiecare 5 săptămâni

Licitația pentru cele 100 de autobuze electrice în București continuă după respingerea contestațiilor, anunță primarul general Nicușor Dan. Licitația a fost suspendată și reluată de mai multe ori, în prezent fiind în etapa de depunere a ofertelor, dar contestată de mai mulți producători încă din faza aceasta. Astfel, primarul general transmite:

„Licitația pentru achiziția a 100 de autobuze electrice din bani europeni este în desfășurare, termenul pentru depunerea ofertelor fiind 23 februarie.
Prin deciziile pronunțate ieri, Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a respins cele două contestații formulate.
Valoarea contractului este de 360 milioane lei (300 milioane lei + TVA).”502 Vizualizări

5 thoughts on “Licitația pentru cele 100 de autobuze electrice în București continuă după respingerea contestațiilor

  1. Legat de autobuzele electrice,totuși eu sper ca vor fi aduse din cele de top,preferabil Mercedes E-Citaro dar mai sunt si altele si nu din cele care s ar anticipa,mai ales pe forum,venind ca Irizar sau Anadolu.Nu prea am auzit de ele…Plus ca din ce stiu si daca nu gresesc,chiar si primarul ar fi spus că el nu va aduce autobuze turcești sau din china ci doar premium,de top.

    1. Problema la licitatia asta este cerinta privind supercondensatorii, lucru care exclude foarte multi din cursa. Singurul care s-ar putea incadra in caietul de sarcini este Irizar cu ie bus, sa speram ca asa o sa si fie, altfel, va fi un alt L imens pentru Mucusor Ban si administratia sa.

  2. Nicusor Dan stiu ca a zis clar ca fara turcisme in mandatul lui.Nu stiu daca si cu chinezării…Dar la prețul de pornire ar trebui sa visam la ceva mai ca lumea de la E-Citaro la Volvo,Scania…

    1. Una este sa zica, alta este cine corespunde in caietul de sarcini. Volvo si Scania nu participa la licitatii in RO de regula, iar E Citaro este un plastic la fel ca hibridele, nu mai e mare diferenta intre ele si turcismele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *