Knorr-Bremse instalează sisteme de climatizare și filtrare a aerului în 585 vagoane de metrou din Barcelona

Knorr-Bremse instalează sisteme de climatizare și filtrare a aerului în 585 vagoane de metrou din Barcelona

Knorr-Bremse și filiala sa Merak vor echipa o parte din vagoanele de metrou din orașul mediteranean Barcelona cu soluții inovatoare pentru ventilarea cu aer curat și sigur în salonul călătorilor. Odată cu modernizarea tehnologiei de ventilație și de filtrare plug-and-play deja finalizată, Knorr-Bremse și TMB contribuie la îmbunătățirea siguranței și sănătății călătorilor în această iarnă.

De asemenea, în sfera proiectului este inclus un contract de doi ani pentru furnizarea de filtre de aer de lungă durată suplimentare (Merak Long Life Filter, MLLF) pentru flota de metrou TMB. În mod similar, Merak va testa prototipuri ale unei caracteristici digitale pentru detectarea automată a calității aerului (Indexul calității aerului) în trenuri, ceea ce va face posibilă nu numai monitorizarea în timp real a comportamentului sistemelor de climatizare aflate în funcțiune, ci și reacția la la situații specifice prin, de exemplu, reglarea alimentării cu aer proaspăt către compartimentele individuale. Modernizarea extinsă acoperă seriile de vehicule TMB 5000, 6000 și 9000 și este realizată de unitatea RailServices a Knorr-Bremse din Spania. Valoarea totală a comenzii pentru soluțiile deja instalate și viitorul contract de aprovizionare se situează în intervalul de un milion de euro.

Foto&info: Knorr-Bremse552 Vizualizări

1 thought on “Knorr-Bremse instalează sisteme de climatizare și filtrare a aerului în 585 vagoane de metrou din Barcelona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *