Informare – Transport agabaritic intre Craiova si Bechet

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că în perioada 24.05.2016 – 27.05.2016 se va efectua un transport agabaritic pentru care a fost eliberată autorizație specială de transport pe ruta:

DN 55 : Limită ieşire municipiul Craiova ÷ Murta ÷ Bechet ÷ Bechet Port

Convoiul va fi însoțit, conform prevederilor Autorizației Speciale de Transport (AST), de două vehicule autorizate și de un echipaj al Poliției Rutiere. Transportul se va desfășura etapizat, cu întreruperea temporară și locală a circulației rutiere.

Având în vedere faptul că acest transport va ocupa întreaga parte carosabilă, rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile reprezentanților Poliției Rutiere astfel încât să nu se producă blocaje în trafic și, în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul.

Detalii privind desfășurarea transportului (perioade și sectoare restricționate) se pot obține de la Dispeceratul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA, la numerele de telefon: 021/9360; 021/264.33.33; 021/264.33.34.

1.007 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *