Începe Europa FM ‘Live pe Plajă’

Concertul Europa FM ‘Live pe Plajă’ se desfășoară în perioada 27 — 29 iulie, pe Europa FM pe plaja dintre Saturn și Venus, unde sunt așteptați, în cele trei zile de spectacol, peste 100.000 de turiști și localnici.

Iubitorii muzicii live vor putea urmări în concert pe cei mai apreciați și cunoscuți artiști din țară, dar și nume sonore de peste hotare, astfel încât toți cei prezenți să aibă parte de un show complet.

În fiecare seară de concerte live, interpreții vor încinge atmosfera până noaptea târziu, pe scena special amenajată cu această ocazie, din care nu vor lipsi efectele de lumini spectaculoase, sute de ecrane LED și sute de mii de wați de sunet.

Cei care vor da startul mega-petrecerii joi seara și vor oferi spectacole incendiare vor fi artiștii de la Alternosfera, Grimus, The Kryptonite Sparks, Les Elephants Bizarres și Vița de Vie. Un spectacol extraordinar cu muzică live și hit-uri cunoscute vor oferi, în cea de-a doua seară de concerte, cei mai îndrăgiți artiști ai momentului precum: Andra, Delia, Sore, Irina Rimes. Tot din a doua seară a concertului în aer liber pe plajă amintim prestația celor de la Bere Gratis, Fly Project, The Motans, Vunk și Voltaj.

Ultima seară a petrecerii în aer liber pe plaja dintre Saturn și Venus va fi întreținută de interpreți consacrați, care vor cânta pentru și împreună cu publicul cele mai iubite melodii. Vor concerta: Antonia, Loredana, Alina Eremia, Carla’s Dreams, Smiley, Vama, Jean Gavril, Mihail, Nicoleta Nucă. Intrarea în toate cele trei zile este liberă, fără limită de vârstă.
Conform organizatorilor Europa FM ‘Live pe Plajă’, sunt pregătite mai multe surprize pentru cei care vor petrece joi, vineri și sâmbătă la malul mării, de la celebrul ice truck care a străbătut în această vară România, până la leagăne pline de flori și cadouri pentru spectatori.

De la o participare de câteva zeci de mii de persoane, concertul Europa FM ‘Live pe Plajă’, organizat cu sprijinul Primăriei Mangalia, s-a transformat în cel mai amplu eveniment din sudul litoralului, adunând la malul Mării Negre, an de an, peste 100.000 de participanți.

Biroul de presă – Primaria Mangalia

Foto: Andrei Marian

927 Vizualizări