Prima imagine cu troleibuzul Solaris Trollino 18 din lotul de 50 pentru Cluj Napoca

Prima imagine cu troleibuzul Solaris Trollino 18 din lotul de 50 pentru Cluj Napoca

Prima imagine cu un nou troleibuz din seria de 50 Solaris Trollino 18 pentru Cluj Napoca a fost realizată și distribuită pe Facebook de Martin Huja. Troleibuzul este în noua schemă de design a Solaris și vopsit în tematica mov-gri a transportului public din municipiul Cluj Napoca.

Primăria Cluj Napoca a finalizat pe SEAP în luna august 2018 procedura pentru achiziția a 50 de troleibuze articulate, câștigătorul fiind unicul ofertant al acestei licitații, compania Solaris Bus&Coach, care a venit cu modelul Trollino 18. Termenul de livrare al celor 50 de troleibuze este de 48 de luni de la semnarea contractului, valoarea acestuia fiind de 123 milioane de lei. Proiectul este finanțat prin: PROGRAM OPERATIONAL REGIONAL -FONDURI EUROPENE(POR 2014-2020, respectiv : 85% fonduri europene, 13% bugetul de stat, 2% bugetul local).
Prima imagine cu troleibuzul Solaris Trollino 18 din lotul de 50 pentru Cluj Napoca
Contractul este un acord cadru pentru cele 50 de troleibuze, urmând să fie semnate mai multe acorduri cu livrarea a câte 1-6 unități. Termenul pentru livrarea primului troleibuz este de maxim 10 luni de semnarea contractului.Foto (c) Martin Huja

5.128 Vizualizări

1 thought on “Prima imagine cu troleibuzul Solaris Trollino 18 din lotul de 50 pentru Cluj Napoca

  1. Troleibuzele sunt Solaris Trollino 18S, nu Trollino 18. Poate e insesizabil, dar diferă modelele. „S” semnifică faptul că Skoda echipează troleibuzul cu componentele electrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *