Grupul GRAMPET își dorește să finanțeze un proiect de iluminat care să pună în valoare Podul Anghel Saligny

Cernavodă

Grupul Grampet a transmis recent o scrisoare ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, prin care își exprimă dorința și deschiderea de a finanța un proiect de iluminat structural al podului de la Cernavodă, construit de Anghel Saligny.

Scrisoarea deschisă este următoarea:

Domnule Ministru Cătălin Drulă,
Având în vedere că Uniunea Europeană celebrează în 2021 „Anul Feroviar European”, Grupul GRAMPET își dorește să finanțeze un proiect de iluminat care să pună în valoare Podul Anghel Saligny, această capodoperă și emblemă de inginerie și infrastructură românească.
În acest sens, ne-am adresat companiei CFR SA pentru a obține un Acord de Principiu care să permită echipei noastre de arhitecți și proiectanți să propună câteva variante.
De mai bine de 6 luni nu reușim să avem o comunicare reală cu CFR SA, care să ajute acest proiect să avanseze până la stadiul în care să înțelegem dacă este sau nu fezabil. Chiar și cea mai simplă întrebare primește foarte greu răspuns din partea reprezentanților CFR SA.
Având convingerea că dumneavoastră înțelegeți valoarea unei astfel de inițiative, vă adresăm rugamintea de a ne susține în acest demers, în condițiile în care efortul logistic și financiar va fi acoperit integral de Grupul GRAMPET.
Echipa Grampet.1.528 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *