Primăria Galați achiziționează 40 de autobuze noi

STB introduce autobuze noi pe liniile 302, 336, 601, 780 și 783 începând 1 decembrie

Primăria Galați a lansat licitația pentru „Achizitia a 40 autobuze urbane diesel noi, de mare capacitate, EURO 6, care vor avea aceeasi marca, tip si producator, destinate transportului public local de persoane din Municipiul Galati. Autobuzele de mare capacitate, concepute si construite de catre producator pentru transportul public local de persoane, vor avea locuri pe scaune si in picioare, vor trebui sa indeplinească conditii de fiabilitate, securitate, confort si protectie ambientala la nivelul normelor europene actuale, sa asigure o mentenanta scazuta, accesibilitate usoara la agregatele si subansamblurile componente.”Valoarea celor 40 de autobuze este de 42,7 milioane lei, urmând ca ofertele să fie depuse până la data de 25.03.2019, iar atribuirea să aibă loc până la data de 25.06.2019. Autobuzele vor avea o capacitate de minim 85 de persoane în picioare și 25 pe scaune. Autobuzele vor avea lungimea de aproximativ 12 metri.

Foto: Mobilitate.eu

1.362 Vizualizări

1 thought on “Primăria Galați achiziționează 40 de autobuze noi

 1. nu stiu daca ati facut un update printr-un alt articol, dar eu doar p-asta l-am gasit. inteleg ca s-a adjudecat contractul la Galati si castigator este BMC & Truck SA, o companie romaneasca. Sa speram ca va fi de bun augur, pentru ambele parti.
  Dar absolut hidoase comentariile pe care le-am citit la articole care anuntau castigatorul, iar preocuparile oamenilor erau in general (cu o singura exceptie pozitiva):
  – de ce mai blocam soseaua cu autobuze, cand traficul este oricum infernal.
  – de ce le luam, cand cele care circula acum sunt mai putin de jumatate pline.
  – de ce sunt asa mari.
  – Europa trece la electric si noi cumparam toate „joarsele” lor, iar apoi vom fi obligati sa luam electric.

  Degeaba avem transport in comun nou si la standarde, cand omul nu merita. Vorba aceea „omul sfinteste locul”.
  Romanul nu se poate bucura, ci trebuie, prin natura lui, sa distruga si sa bagatelizeze, chiar si atunci cand este vorba de mai binele lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *