Discutii intre investitori si primaria capitalei

Pe data de 21 ianuarie 2015, la sediul Municipalitatii, a avut loc intalnirea cu investitorii greci interesati sa investeasca in proiecte de infrastructura in Bucuresti.
Cu aceasta ocazie, le-am prezentat acestora principalele proiecte ale Municipalitatii privind dezvoltarea infrastructurii orasului, investitii care pot fi derulate in parteneriat public privat.
La intalnire a participat si Ambasadorul Greciei in Romania, Grigorios Vassiloconstandakis.

Bucurestiul s-a dezvoltat foarte mult in ultimii 25 de ani. Consider ca este un oras care a stiut sa isi prezinte oferta locurilor de munca, dar si oferta privind posibilitatile de investitii. In acelasi timp, Bucurestiul a inteles importanta utilizarii capitalului strain si acest lucru contribuie la dezvoltarea orasului chiar si in perioada de criza. Ne dorim ca prin investitii sa continuam sa crestem gradul de interes al Bucurestiului in ceea ce priveste tranzactiile financiare, avand grija ca orasul nostru sa arate ca un oras European.

Reprezentantii Directiei de Investitii din cadrul Municipalitatii au discutat cu investitorii greci despre strategia parcarilor din Bucuresti care include realizarea de parcari noi care pot fi construite in parteneriat public privat.

In cadrul intalnirii le-am prezentat investitorilor greci si investitiile Municipalitatii in reabilitarea si dotarea scolilor, precum si investitiile dedicate construirii a doua spitale noi, Foisor si Gomoiu , dar si continuarea investitiilor in modernizarea tuturor spitalelor aflate in administrarea Primariei Generale.

S-au purtat discutii si despre alte proiecte, cum ar fi: consolidarea cladirilor cu risc seismic, introducerea canalizarii pe toate strazile Capitalei sau reorganizarea serviciului de distributie a energiei termice.

Serviciul de presa al PMB

1.017 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *