Se deschide stația de tramvai din Pasajul Victoria

Se deschide stația de tramvai din Pasajul Victoria

Pentru crearea unor conexiuni suplimentare de transport în Piața Victoriei, începând de sâmbătă, 20.03.2021, tramvaiele liniilor 1, 10 şi 46 vor efectua opriri, în ambele sensuri, în noua stație „Piața Victoriei”, amplasată în Pasajul Victoriei.

Accesul către peroanele de stație va fi permis numai prin pasajul pietonal (în trepte) din parcarea situată în dreapta clădirii Guvernului României.1.324 Vizualizări

7 thoughts on “Se deschide stația de tramvai din Pasajul Victoria

  1. Si autobuzele?Ca in pasaj nu ninge.Sa speram ca se vor apuca cat mai repede si de cel de la Eroii Revoluției.

  2. Marian,circula niște voci ca ar urma să fie reorganizate si unele linii de tramvai și anume cele din Pipera si Titan.Se stie ceva ?

      1. Marian,de varianta cu 16-le stiu ca era lansată de mai de mult cu ducerea acestuia la Băneasa,pe Stefan cel Mare,dar din ce stiu nu e gata capătul de la Băneasa.La titan cumva se comaseaza liniile 19 și 27 ca din ce stiu linia 23 este strategică iar linia 40 e trecută pe fonduri europene cu tramvaiele noi si nu poate fi modificat traseul pentru moment.Salutari

  3. Din ce am inteles ar incepe weekendul asta lucrările pe Vasile Milea dar conteaza mult si cum evoluează vremea ca din ce pare ar reveni iarna,zilele astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *