Dej: Elevii de 10 ai municipiului au fost premiați de primarie

Cei cinci elevi dejeni care au obținut în anul 2017 media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, au fost premiați de Primăria Municipiului Dej.

Premierea elevilor Vlad Racolța, de la Liceul Teoretic ” Alexandru Papiu Ilarian”, care a obținut media 10 la Bacalaureat, Haraguș Maria Claudia- Școala Gimnazială „Avram Iancu”, Hozai Cristina Ioana- Școala Gimnazială „Avram Iancu” și Mora Radu- Irinel – Școala Gimnazială ” Mihai Eminescu”, care au obținut media 10 la Evaluarea Națională, a avut loc duminică, 23 iulie, pe scena Festivalului „Samvs”, cadru în care au fost felicitați de primarul Dejului, Morar Costan.

Elevul Bote Tudor-Andrei- Colegiul Național ” Andrei Mureșanu”, care a obținut media 10 la Evaluarea Națională și nu a fost prezent în localitate, a fost premiat astăzi, 27 iulie, la Primăria Muncipiului Dej.

„Sunt elevi care fac cinste orașului nostru, elevi care s-au remarcat printre cei mai buni din județ și din țară. Merită tot respectul nostru de aceea, la fel cum am făcut în anii precedenți, am dorit să îi premiem într-un cadru festiv. Îi felicit încă o dată pe toți elevii, cadrele didactice care i-au pregătit și părinții care i-au susținut,” spune Primarul municipiului, Morar Costan

Foto: Andrei Marian

897 Vizualizări