CZ Loko anunță că a scos din uzină locomotiva cu numărul 1000 modernizată

CZ Loko anunță că a scos din uzină locomotiva cu numărul 1000 modernizată

Zilele acestea ČD Cargo preia la Jihlava de la CZ LOKO locomotiva cu numărul 32 modernizată din seria 742.71, din care vor fi modernizate 50 de unități. Locomotiva modernizată cu numărul de serie păstrat de la cel anterior, 742.742, a devenit purtătoarea numărului de producție 1000 în portofoliul CZ LOKO.

Numărul de producție „Kulaté” 1000 i-a fost deja atribuit la începutul reconstrucției locomotivelor din seria 742 pentru ČD Cargo, astfel încât nu corespunde cu numărul actual de vehicule livrate care au părăsit producția CZ LOKO.

Numerele de producție alocate produselor CZ LOKO sunt urmate de o serie a fostei companii de locomotive Jihlav (JLS) și mai târziu a Companiei Comerciale Českomoravian (ČMKS), care au fost înaintea mărcii CZ LOKO. Se atribuie conform contractelor de afaceri semnate, deci sunt rezervate chiar si cu cativa ani inainte, iar ulterior pot sa nu fie ocupate.

Pe lângă numele producătorului, etichetele actuale de producție CZ LOKO conțin două părți – de exemplu pentru mașina 742.742 este 18 – 1000, marcând data închiderii cazului de afaceri (în 2018) și numărul atribuit chiar de producător. În a doua parte a etichetei, există un an de finalizare a produsului.

Foto&info: CZ Loko410 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *