Circulația troleibuzelor pe Vasile Milea va fi suspendată de la mijlocul lunii martie până în mai din cauza lucrărilor

Circulația troleibuzelor pe Vasile Milea va fi suspendată de la mijlocul lunii martie până în mai din cauza lucrărilor

Circulația troleibuzelor pe bulevardul Vasile Milea va fi suspendată de la mijlocul lunii martie, conform cererii constructorului care lucrează la modernizarea liniei de tramvai și rețelei de contact pe acest tronson, urmând ca lucările să dureze peste două luni, până la finalul lunii mai 2022. Conform solicitării constructorului, nu se poate lucra noaptea sau sub tensiune, astfel este necesară închiderea totală a troleibuzelor pe acest tronson.

Astfel, vor fi închise liniile 60, 90, 93 și 96. Conform planurilor TPBI și STB SA, urmează ca troleibuzele să fie redistribuite pe un traseu care va circula între Valea Argeșului și Depoul Alexandria, iar ca navete de autobuz sunt luate în calcul două trasee, care vor pleca din Valea Argeșului și Ghencea, urmând să lege cartierul Drumul Taberei de Piața Rosetti și Gara de Nord pe toată perioada lucrărilor. In următoare perioadă urmează ca TPBI sa transmită varianta finală a modificărilor, împreună cu data aprobată pentru intrarea acestora în vigoare.
Finalul lunii mai ar putea însemna și redeschiderea circulației troleibuzelor dar și a tramvaielor în urma finalizării lucrărilor, totuși, termenul de lucru este unul total lung și nejustificat pentru o arteră cu puțin peste 1 km de cale dublă de tramvai.

Foto: mobilitate.eu2.380 Vizualizări

5 thoughts on “Circulația troleibuzelor pe Vasile Milea va fi suspendată de la mijlocul lunii martie până în mai din cauza lucrărilor

  1. La tramvaie sa ne asteptam la ceva devieri in cazul liniilor 8 si 25,pentru a se lega cu linia noua de pe Vasile Milea cu cea de pe Bd-ul Timisoara? Și linia cum va fi delimitată de traficul auto pana la urma,se vor mai monta acele garduri mari sau se vine cu ceva mai finut,acei stalpisori de cauciuc sau niște borduri mai înalte???

  2. Urat cu garduri dar asta e,ar fi mers ceva mai finut,mai ales cand or trece noile tramvaie pe acolo,de la Astra.In alta ordine de idei,ce vroiam sa te intreb si anume e adevarata treaba aia care circula prin mai multe părți cum că odata cu redeschiderea circulației tramvaielor pe Vasile Milea,19 ramane la Zetari si nu va mai fi dus la Sura Mare,ca sunt niste nemulțumiți pe acolo care nu vor sa mai întoarcă atâtea tramvaie si autobuze pe acolo,11-le dus pe Rahova,Ferentari pana la Zetari,dispare 8-ul,35 ul nu va mai fi reinfiintat.Si cam asta ar fi…

    1. 35 aproape sigur nu mai apare, 11 e posibil sa mearga in Zetari prin Rahova. Se va simplifica mult reteaua si vor fi schimbari atat de parc cat si depouri pe liniile din zona de vest.

  3. chiar suntem blestemati cu conducatori asa incompetenti ? 2 luni ? cum se poate accepta asa ceva ? am impresia ca ne meritam si soarta…saraci si prosti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *