CGMB transmite către ADTPBI pentru exploatare primele 40 de autobuze Citaro Hybrid din București

Au inceput sa soseasca noile autobuze Citaro Hybrid din București

În ședința CGMB din 10 aprilie 2020, CGMB urmează să voteze proiectul pentru punerea la dispoziție către ADTPBI a primului lot de autobuze Citaro Hybrid din cele 130 comandate de primărie. Punerea la dispozitie catre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti – Ilfov a autobuzelor hibride, ce vor fi utilizate pentru prestarea serviciului de transport public local de calatori de catre Societatea de Transport Bucuresti STB SA, este valabila pe toata durata contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de calatori incheiat intre Asociafia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public București Ilfov si Societatea de Transport București STB SA.

Conform contractului de „Fumizare a 130 de autobuze hibride” nr.753/26.08.2019 incheiat intre Municipiul Bucuresti si fumizor, pana la sfarsitul anului 2020 se va finaliza fumizarea a 130 de autobuze, ce se vor receptiona conform conditiilor contractuale.Foto: Primăria Capitalei

2.168 Vizualizări

7 thoughts on “CGMB transmite către ADTPBI pentru exploatare primele 40 de autobuze Citaro Hybrid din București

   1. Marian,legat de toata discutia de pe forum privind seriile daca sunt RAR sau nu,de la 2499 la 2721 ar insemna ca toate autobuzele sunt produse doar daca primul este considerat prototip…2499 si au inceput productia in serie de la 2721.Daca cei de la Otokar s-au miscat repede cu fabricarea si adusul autobuzelor mi-e greu sa cred ca un gigant ca Mercedes in aceasta perioada ar fi stat degeaba,ceea ce nu poate fi decat un lucru bun.

   2. buna ziua,

    Spuneti-ne mai multe date despre introducerea efectiva in circulatie a hybridelor.
    ca de exemplu:
    – data la care vor intra efectiv;
    -cate vor intra?
    -prima linie de transport pe are vor intra;
    -daca vor fi full-time sau numai anumite ore din 24, etc;
    -multumesc,

    1. Vor fi full time, vor intra cel putin pe o linie in prima faza, una sau mai multe din lista 336/178/601. Nu se stie cand incep sa soseasca din cauza restrictiilor COVID-19.
     O zi placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *