Podul CFR Constanța din București necesită reparații capitale urgente fiind un pericol pentru toți utilizatorii
Transport

CFR SA începe lucrările de reparații și consolidare la Podul Constanța

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că luni 15 iulie 2019 încep lucrările de reparații și consolidare la podul de cale ferată situat pe magistrala feroviară București – Constanța, la km 4+327 (Pod Constanța), lucrările desfășurându-se doar în cursul nopții, în intervalul orar 22.00-05.00.

Lucrările de reparații și consolidare la Podul Constanțavor demara luni, 15 iulie 2019, la culeea de pe partea dreaptă pe sensul de intrare în pasaj dinspre Centru spre Bucureștii Noișivor fi executate, în etape succesive, în intervalul orar 22.00-05.00, fără închiderea totală a circulației autovehiculelor pe Calea Griviței, în permanență fiind deschisă o bandă cu lățimea de minimum 2,5 m, pe sensul unde se desfășoară lucrările.

Menționăm faptul că, și în etapa în care lucrarea va implica restricții pe ambele sensuri ale liniei de tramvai, circulația autovehiculelor se va desfășura în continuare tot pe câte o bandă de circulație, cu lățimea de minimum 2,5 m, pe fiecare sens.

Dat fiind faptul că podul feroviar de la km 4+327 reprezintă unobiectiv de utilitate publică, cu o importanţă deosebită atât pentru traficul feroviar, cât şi pentru cel rutier, CFR SA a analizat şi a stabilit împreună cu constructorul și autoritățile locale abilitate un program de lucrări astfel încât, în perioada execuţiei, să nu intervină modificări majore de trafic în circulaţia rutieră.Foto: mobilitate.eu

187 Vizualizări

2 comments

  1. am mai intrebat asta o data, dar am pierdut articolul respectiv si nu primesc raspunsurile pe email.
    Cum se interpreteaza acest “km 4 + 327” ?
    Podul este situat la km 4 pe firul dinspre A spre B, si la km 327 dinspre B spre A?

    1. Nu, este vorba de modul in care se masoara dinstanta tehnic pentru cai ferate si drumuri, adica 4 km + 327 metri, adica 4,32 km sau 4327 metri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *